lceLady Ecenur0 Kucuklerim icin barfixs aldim kapi arasına duvar arasina her yere her boy oluyor 3,5 yas. 1,5 yas asılıyor Büyüğüm icinde igde cekirdegi tozu kemik gelisimine cok katkisi varmis onu denicem
ondabundasundadir Ecenur0 iğde çekirdeği unu kullanın 1 çay kaşığı sanırım günde. Bir de tahin her sabah getirin kalsiyum deposu olduğu için boy uzamasına etkisi varmış.
Elika00 Ecenur0 tahin tahin ve tahin :) diğer türlü genetiktir ne yaparsanız yapın maksimumu geçemez. Spor yaptırabilirsiniz kasları uzar.
Momm29393 Ecenur0 proteinden zengin besleyin, bir de hastalanmayan çocuk sayfasına bakın güzel tarifler veriyor, boy için tahin ve kıymalı yumurta öneriyor
ondabundasundadir Ecenur0 bal ile karıştırıp vermiştim ben bir ara ya da süte yoğurda pankeke katan da var.
ondabundasundadir Ecenur0 tahin evet sabahları pekmezle ya da balla karıştırıp yedirin mutlaka çok faydalı bir besinmiş. Ama kendiniz bildiğiniz bir aktardan taze çektirirseniz çok iyi olur. Marketlerde satılanlarda illaki koruyucular var.
ondabundasundadir Ecenur0 o zaman yaramıştı diye hatırlıyorum 3 cm falan uzamıştı boyu ama kullanıp memnun kalan çok.
ondabundasundadir Ecenur0 takviye kullanmadan önce bence doğal şeyleri deneyin. Argivit focus bende istedim ama çekimserdim. Mesela oğlum zaten hareketli bu tür vitaminler iyice enerji veriyormuş bu sefer evde hiç tutamazdım.
Ecenur0 ondabundasundadir haklısınız iğde çekirdeği unu ve tahinle başlıyım ikisini karıştırsam olur mu acaba her sabah 1 tatlı kaşığı versem olur mu ki
evrenkus Ecenur0 bende bildiririm alayım bu konuda, oğlanın boyu iyi gidiyor ama yine de takviye iyi olur.
ondabundasundadir Ecenur0 yani verebilirsiniz ama yer mi öyle tahin biraz acımsı ya ondan ben balla karıştırırdım. Eğer yerse direkt tahin iğde çekirdeği verin yemezse tatlandırın derim.