uzaydanbirisi Kızlar dün 17. Aya girdik 3 gündür gece uykuları iğrenç ötesi . 15 dkya bir uyanıyor resmen bu ne ya 😖Geçecek diyin lütfen 😣 dün gece hiç uyumadım desem yeridir . Sürekli ağlıyor , meme istiyor veriyorum bu sefer de emmiyor
Cgdm6 uzaydanbirisi ne durumdasınız şuan o dönemler geçti mi oğlum 17 aylık o kadar sık uyanıyorki artık çok bunalttı
uzaydanbirisi Gldekpnci köpek dişlerinin 3’ü çok rahat çıkmıştı. kalan 1 tanesi mi böyle yapıyo acaba ? Azılara da baktırmıyo ki 😖😖
Bafrapidesi uzaydanbirisi azılar geliyordur cok zor cikiyor onlar kendini yatakta ordan oraya atardi benim oglum
Gldekpnci uzaydanbirisi mutlaka öyledir yeni gelenler felanda vardır hepsi birleşmiştir tetagil felan kullanabılırsın veya çok rahatsızsa ağrı kesici biz öyle yapıyoruz
uzaydanbirisi Bafrapidesi off napıcaz peki😣 nasıl bi yol izlediniz peki ? Bizimki de 2 gündür sürekli ağlıyor uyumuyo bile
Bafrapidesi uzaydanbirisi emzigine su doldurup buzluga koyuyorum ben cok agladignda veriyorum damaklari uyusturduğu icin sakinlestiriyor birde nurseharveys in diş jelini tavsiye ederim oda baya etkili
uzaydanbirisi Cgdm6 evet çok şükür geçti hatta maşallah diyim şu sıralar daha uzun uyuyor geceleri , geçiyor hepsi 🥹❤️