dinleanne 35 haftalık bebek küvözde kalmadı prematüre mi düzeltilmiş yaşa göre mi değerlendirme yapılmalı?
AEgemm dinleanne prematüre sayılıyor. Ama güçlü bir minik galiba hayatı güzel olsun. Kilo boy çabuk toparlıyor korkmayın. Fiziki hareketlerine odaklanın kilodan önce yapamadıklarını yaptıklarını mutlaka doktorunuzla paylaşın
cikolataliekmek dinleanne merhaba, benim oğlum da 35 hastalık doğdu çok şükür küvez de kalmadı. Doktorumuz her seferinde düzeltilmiş ayını dikkate alıyor
AEgemm dinleanne kilo olarak soruyorsanız oğlum 1440 gram doğdu 6. Ayda yakalamıştı akranlarını. Size nöroloji takibi falan derlerse gidin mutlaka. Bol bol yüz üstü yatırın şimdiden başlayın ki alışsın
alpo1309 dinleanne benim oğlumda 35 haftalık doğdu ve küvözde sadece 1 buçuk saat kaldı gözlem amaçlı prematüre oluyor düzelterek hesaplıyoruz
alpo1309 dinleanne evet geriden geliyor 13 aylıkken yürüdü şuan yeni yeni cümle kurmaya başladı 27 aylık
mooomm01 dinleanne 37 hafta öncesi prematüre bebeğim 36 haftalık doğdu siz şanslısınız kuvöze girmemiş bebeğim 10 gün kaldı :)
dinleanne cikolataliekmek bana da öyle geliyor ama yine de sürekli araştırıyorum bu au ne yapabilir falan diye mesela çocuğunun ek gıda dönemine geçti mi normal ayında mı geçti mesela
cikolataliekmek dinleanne Biz kilo alımı az olduğu ve bebeğim yemeğe aşırı ilgili olduğu için 4. Ayda tadima başladık. 10 aylık oldu oğlum çok şükür çok da güzel yemek yiyor
50krsvertirreekk dinleanne 35+1 de doğum yaptım kilosu boyu gayet iyiydi küvöze vs girmedi herşey iyiydi fakat hafta olarak prematüre geçti halbuki değildi 37 haftadan öncesi öyle sayılıyormuş
dinleanne 50krsvertirreekk aaa benim de tam haftam sizin ki gibi peki gelişimsel geçlik var mı sizde de
dinleanne 50krsvertirreekk benim ki biraz daha sakin bir bebek ama ay ay yapması gerekenleri yapıyor şükür ama yine de insan korkuyor
leylale34 dinleanne evet 35 haftalık prematüre oluyor düzeltilmiş yaşa göre değerlendirme yapılmalı. Kızım 35+1 de doğdu ama küveze girmedi durumu iyiydi.
mamabear_ dinleanne evet prematüre ama prematüreler kendi arasında ayrılıyor. O haftada geç prematüre bebek olarak geçiyor. Küvezde kalmayabilir kilosuna ve sağlık durumuna göre