merveems Kızlar bebeğim neredeyse 5aylık olacak ama çok az emiyor yani doymuyor desem huzursuz değil ağlamıyor diliyle itekliyor emmemek için bugün sağıp verdim ne kadar emdiğine bakmak için ama 50ml anca içti normal mi anlamadım kafama takıldı
alprn78_ merveems canım aynı durum bizde de var 4 ay 20 günlük ve çok az emiyor kafasını geriye atıyor hemen oda galiba artık keşfettiğinden dolayı memede çok az kalıyor
balkizlar merveems eskisine göre hızlı içtği için çabuk ayrılması normal.. bi de çevre dikkatlerini çekiyor
helinky merveems bizde aynıyız memede çok az duruyo hemen etrafına bakıyo oyun sanıyo memeyi biberonla mama versem içiyo ama vermesemde açlıktan ağlamaz anlayamıyorum bişey
merveems mommother38 evet ya hazır süt var onu da rica minnet içiriyoruz memeden ayrılmayan bebeklere imrenir oldum
merveems mommother38 evet yaptırdık akşamına huzursuz oldu hafif ateş oldu uykuya dalamadı diye calpol verdim sonra bi sıkıntı yaşamamıştık biz
merveems balkizlar hızlı emdiği için sağıp baktım ne kadar emiyor diye ama çok az emdi etraf dikkatini çekiyor diye sessiz odaya geçip emziriyorum çoğu zaman