bekt55_ Zlynda kullanan var mı ve emziren ne zaman başladınız kullanmaya adet beklediniz mi benim daha 40 yeni çıktı doktor bu ilaç verdi adet ikinci gün başla dedi süt koruyor Muş da ben pek guvenemedim
aysebb bekt55_ Süt korumaz. 40 ım çıkınca başladım ben direk adet olmayı beklemedim ne zaman olacağım belli olmaz diye. Zaten doktorum gerek yok beklemene başla dedi. 15 aylık oldu kızım halen kullanıyorum. 28 li ara verilmeden içiliyor hergün
Serapucr bekt55_ sütt asla korumyor ilk cocugmda inadım hiç birşey yapmdım oğlum daha 10 aylıkken hamile kadım bunda 40 cıkar cıkaz iğne vurdum öyle devam ediyoruz
[silindi] bekt55_ 40 çıktığında henüz adet görmediğiniz için direkt başlayabilirsiniz emzirmekle ilgili endişe etmeyin bu ilaç zaten emziren anneler için özel bir ilaç. Sütünüzü kesmez ve ya bebeğe bir sıkıntı vermez. Hergün aynı saatte almaya çalışırsanız ara kanama falan yaşamazsınız
huda1903 aysebb bunun bir zararı falan var mı peki bende kullanacaktım aile hekiminde ebeye sordum bana hormonal bişey şuan emziriyosun alma dedi 6. Ayından sonra başlarsın dedi
aysebb bekt55_ Evet. Halende edet olmadım zaten hap adeti kesebiliyor bende kesti. Arkadaşımda kullanıyordu mesela onda kesmedi. Onun dışında başka bir olumsuz yan etkisini yaşamadım ben
aysebb huda1903 Herkes farklı yorum yapabiliyor ben doktorumun tavsiyesiyle 40 ımdan sonra başladım yani doktoruma güvenirim. Sütüme bir etkisi olmadı halende emziriyorum yani 15 aylık kızım
huda1903 aysebb bende başlayacam da daha doktora gitmemiştim aile hekiminde ebeye sordum öyle deyince bir korkmuştum