sultano Kızlar merhaba kız kardeşimin tayini İstanbul Fatih’e çıktı. Bekar ve tek başına yaşayacak bu yüzden nezih düzgün semtlerini yazabilir misiniz ? Genel olarak kiralar nasıl , nasıl bir ilçe bilgi verebilir misiniz? 🙏🏻
-Ozge- sultano İstanbulda kiralar perişan durumda ben anadolu yakası sancaketepede yaşıyorum 3+1 evim 25 bin kira ödüyoruz İstanbulda yaşamak oldukça zor
Rabiiul sultano çok zor gerçekten Fatih’te ben oturmam açıkçası hiçte sevmediğim bir semt mülteci semti “ bana göre “ , Levent , Kağıthane , Alibeyköy , Gaziosmanpaşa taraflarına bakabilir uzaklık ne olur bilemem
sultano goldengate hiçbir yer bilmiyoruz ki :( Laleli pek düzgün değilmiş galiba. Bunun gibi söyleyebileceğiniz yerler var mı
goldengate sultano benim oturdugim semt nezih tehlikesi olmayan bir yer ama fatihe cok uzak ve cok pahali. Bunun disinda alibeyköy biraz daha iyi ve yakin sayilir fatihe
sultano -Ozge- 😣 gerçekten çok fazla insanlar kazandıklarını kiraya ödüyor . Genel olarak hep böyle mi peki kiralar
sultano Rabiiul aiiyyy mülteci olmayan yer mi kaldı ki canım :( ben de öyle tahmin etmiştim yorumlar pek iyi değil Fatih için. Servisi olacakmış o bahsettiğiniz yerler Fatih yakınlarında mı kalıyor
-Ozge- sultano yani 1+1 olacaksa daha uyguna bulursunuz tabiki ama fatih avrupa yakasında ve Avrupa yakası daha pahalı diye biliyorum
Rabiiul sultano pek sayılmaz ben Kağıthane de oturuyorum ama artık metrobüs metro vs var otobüs kullanmadıkça her yer yakın 😆
Coynes Esimin isi fatihte alibeykoyde oturuyoruz toplu tasima gidip gelirse 1.5 saati buluyor diyeyim ozel araba ile 50 dakika 1 sürüyor Ev kiralari evet pahalli bizim ev sahibimiz iyi allahtan faha makul bir fiyata kiradayiz
sultano Coynes teşekkür ederim 🙏🏻 genel olarak kiralar ne kadar peki Allah hep merhametli iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın kimse kimseye acımıyor :( fahiş fiyatlar hep