xcaglaaa Kızlar bebeğim 2 ay 10 günlük 4700 kg civarı şimdi bezi bitti Molfix 1 kullanıyorduk şimdi 2 numara alacağım ama 216 adet 540 tl fazla olmaz dimi 2 numara 3-6 kg arası sizce biter mi
ogretmenanne2024 xcaglaaa geçen bir videoda molfixin 1 ve 2 bedeni aynı direkt 3 e geçtik diyen bir anneyi görmüştüm. Biz de Molfix kullanıyoruz 2 numara bebeğim beş aylık 5360 g bence fazla almayın kilo aldıkça 3 e gecisiniz çabuk olur
TulayGeriDon xcaglaaa yakınında migros varsa migros hemen den sipariş edebilirsin.. money olunca güzel indirim oluyor. Bitince hemen söyleyebiliyorsun bilgin olsun
fatmabkny xcaglaaa benim bebeğimde 2 ay 15 günlük 5 kilo şuan 1 haftadır 3 numara molfix kullanıyorum 4 kilo üzeri olduğu için daha rahat oldu bebeğime çünkü 2 numara alsam lastikleri iz yapacak ve sıkacaktı
aysebb xcaglaaa 2 no 216 tane bitirirsiniz sık gidiyor çünkü o ayda zaten biter yani. Kilosu idealse kilolu değilse yani alınır
fatmabkny xcaglaaa valla bilemedim ama bizimkine 2 numara bacaklarında iz yapıyordu kıpkırmızı oluyordu sıkıyordu