lidokain Sare_nuhaninannesi_05 eşime madımak yapcam yufkayla yer. Kendime brokoli karnabahar yaparım ama nasıl yaparım bilmiyorum. Ortaya da tereyağli eriste
mutlukidss Semizotu yemeği, bulgur pilavı, dünden tavuk göğüsülü tavam vardı yanına yeşillik, turşu, ayran olur😍 sizin için tatlı olarakta saray sarması olabilir , gelin pastası olabilir, magnolia olabilir
Sare_nuhaninannesi_05 mutlukidss çok güzel onerilerin kuzum mutlaak birini seçeceğim 🥰 afiyet olsun 💖
hera96 Sare_nuhaninannesi_05 pelmeni yazın geliyor google de, ben patatesli seviyorum siz kıymalı da yapa bilirsiniz, güzel görünüşde güzel beğenirsinjz
Sare_nuhaninannesi_05 lidokain hmm anladım kuzum teşekkür ederim yine yanıt verdiğin için acaba Karadeniz tarafı mi dedim kendimce 😅🤭
Sare_nuhaninannesi_05 Umutunannesi_ Doğrusunu diyorsunuz boşver hepsi bir yerde buluşacak güveç kısacası bende uzun yazıp yorulamam :) 😅😅
LadyGaddar Sare_nuhaninannesi_05 Fırında karnabahar yemeği Tavuklu pirinç pilavı Sende farklı bisey istiyorsan jöleli muhallebili tatlılar yapabilirsin hem gorselide güzel oluyor
Sare_nuhaninannesi_05 LadyGaddar onu da düşündüm ama genelde o tarz şeyler elimden çok çıktığı için girmedim o ise 😅
Annisi24 Ağır misafirim varr görümcem ve kızı 🫠🤣🤣 Mercimek corbası Fırında izmir köfte Pirinç pilavı Salata Çayın yanına diye ıslak kek yaptım fırında pişiyo 🫡
Ozra Sare_nuhaninannesi_05 şehriye çorbası Bandırma Tavuk Pilav Havuç tarator Tiramisu Arkadaşımla birlikte paylaştık menüyü yapıp nir araya gelip yğcez😂
50krsvertirreekk Sare_nuhaninannesi_05 kedi dili ile yapılan bi trileçe var bi bakın isterseniz akşama menümüz mantı kola 😂