Bezelyeannesi Kızlar kızım 33aylık bizimle oyun oynamayı çok seviyor, ailecek onun yaşına uygun önerdiğiniz sizin oynayıp sevdiğiniz kutu oyunları var mı varsa neler ?
merkursavascisi_06 Bezelyeannesi oy büyüdü de kutu oyunu mu oynuyosunuz ya💖 siz neler oynuyosunuz ben de onlara bakayım arkanızdan takipteyim 😅
merkursavascisi_06 Bezelyeannesi bizim kız okey oynamayı seviyor bu arada😅 taşları renklerine göre dizmece ya da taşlarla kule falan yapıyoruz bazen
Mnli Bezelyeannesi puedonun market oyunu var biz onunla başladık kutu oyunlarına puedo shopping list diye geçiyor ochardın muadili bir de mucit panda kendi oyunlarını yapmış bizde pundo olanı var o bence +4 yaş ilerisi için aklınızda olsun mucit pandanın oyunlarına da bakabilirsiniz
Bezelyeannesi merkursavascisi_06 evett seviyor🤤 buz tuzağı var ben hiç sevmiyorum dizmesi oynamasından daha uzun sürüyor ama kısçe bayılıyor oyüzden mecbur oynuyoruz jenga var tabi jenga niyetine oynamıyoruz domino yapıyoruz çoğunlukla veya en yüksek kuleyi kim dizecek diye yarış yapıyoruz 😅 birde kızma bilader oynarken zar atıyor babasına suikast düzenliyoruz dubadalrını alıp kaçıyor bende biraz gerideydi falan diye istemeyince bizim münakaşamıza çok gülüyor 😅😅 onun harici bende merak ediyorum başka bu yaşa uygun kutu oyunu var mı diye yapboz kutu oyunu sayılmıyordur heralde yapboz yapmayıda seviyor
Bezelyeannesi Mnli baktım şimdi de yazar kasa oyunu var hemen hemen aynı oynuyoruz sanırım ben ne lazımsa söylüyorum oda gidip marketi olan babasından alıyor ama ekstra fikir oldu bana alışveriş listesi yapabilirim görsel olarak oda daha fazla alabilir bu sayede ben süt ekmek veya peynir zeytin al gel diyordum 😅 mucit pandayada bakacağım çok teşekkür ederim🌸
Mnli Bezelyeannesi alışveriş listesi var bir de sepetler çıkıyor içinden herkese bir liste verip tombala gibi çekiyorsunuz mesela ekmek süt yumurta kimse ise sepetine koyuyor ilk sepetini dolduran kazanmış oluyor para da var içinde ama biz onları daha hiç kullanmadık basit oynuyoruz
Bezelyeannesi merkursavascisi_06 😅😅 oda spontane gelişti biz eşimle oynarken zar salça olunca mecbur dahil oldu