aybarsbebekk Bebeğinizi öğlen çok uyudugu zaman uyandırıyor musunuz? Mesela 1 saat uyuması lazım ama 2 saat uyuyacak gibiyse ? Ben çok vicdan yapıyorum ama uyandırıyorum mecbur
kelebegiminannesiyim aybarsbebekk uyandırdığınızda huysuzlanmıyor mu? Ben 2-2.5 saat kadar uyumasına müsaade ediyorum ki çok nadir 2 saat uyuduğu 😀😀
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala aybarsbebekk Uyandırıyorum tabi ki de, akşam üzeri 5dk uyusa bile gece uykusunu etkiliyor
SerenGltkn aybarsbebekk 10 aylık benim bebeğim de. Evet uyku saati kayıyor ama umursamıyorum ne zaman isterse o zaman uyuyup uyanıyor bi sıkıntısını görmedim bu sistemin henüz
Perapoyraz aybarsbebekk her zaman uyandırdım hiçbir sıkıntısını da görmedim hep saatlerin düzenine göre gittim yoksa şaşıyor
canissmom aybarsbebekk uyandırıyorum maalesef, sonra huysuz oluyor pişman oluyorum uyandırdığıma. Ama gece uyuyamayacak diye de endişeleniyorum. Neyse ki çok uzun uyumuyor da böyle bi sorunum çok fazla olmuyor 😂
ZeydsMom aybarsbebekk gece uykusunu etkileyecekse evet uyutmuyorum tamam kiyamiyoruz bizde ama sonra kendisi huysuzlaniyor uykusu gelse bile uyuyamiyor. Duzeni bozulunca sonra uykuya dalmakta zorlaniyor. Her bebek farklidir benimki duzeninden az biraz cikarsa sonucu kendisi uzuluyor
nilsupandr 17 aylık asla 1.3 saati geçirmem yoksa gece uyumuyor defalarca kalkıyor o yüzden saati bellidir
Bihterrr aybarsbebekk hiç uyandırmama gerek kalmaz 30 dkda uyanır Allahım bana da nasip et uyandırsam mı uyusa mı kararsızlığını😂