minikada10 İzmir de önerebileceğiniz özel hastanede çocuk doktoru var mı memnun kaldığınız varsa tavsiye ederseniz çok mutlu olurum
Mavigokyuzu minikada10 Medicana Ayşe Çoban onerebilirim çocuğun sadece sağlığı değil, sosyal ve psikolojik gelişimi ile ilgili bilgiler verip yönlendirmeler yapıyor.
incismommy minikada10 Dr Baskın Kocabaş harika bir doktordur. Kendisine takipliyiz, kendi muayenehanesi var Balçovada
melina09 minikada10 medical point yeni girnedeki leyla çiftçi bozboğa , biz bu doktora gidiyoruz orda doğum yaptım tek kelimeyle müthiş her ince detay ondan sorulur kızım 6, aylık . 18 uyaşa kdr bakıyormuş
minikada10 Mavigokyuzu bu doktor hala medicana da mı biliyor musunuz medicananın sitesinde göremedim de o yüzden sordum
minikada10 melina09 bende yeni doğum yaptım doktor arayışındayım numarasını veriyor mu peki mesaj attığınız da ulaşabiliyor musunuz
melina09 minikada10 evet tabiki gece gündüz allah razı olsun en ufak şeye dönüyor mutlaka hep ses kaydı atar
MademoiselleZengin55 minikada10 Bayraklı’da Pediatri plus var özel bir klinik.Recep hocaya gidiyoruz biz,bu zamana kadar gittiğimiz doktorların en iyisi.
TulayGeriDon minikada10 özel klinik alsancakta dr Gülcan Çelik İstersen devlet hastanesinde memnun kaldığım çok dr var
minikada10 TulayGeriDon ya özel sigortamız var tam kapsamlı onuda bazı hastanelerde geçerli sadece o yüzden devlete değilde özel hastane olarak bakıyorum 🥰 teşekkür ederim yinede