aysegulderin Merhaba , Ankara’ya yeni taşındık. Bu şehirle alakalı bilgisi olan var mı? Toplu taşıma , toplu taşıma kartı , gezilecek yerler , kızım için anaokulu , kreş ve vakit geçirebileceği alanlar bunları merak ediyorum bilenler varsa yanıtlayabilir mi 😊
merkursavascisi_06 aysegulderin kızılay metroaltından toplu taşıma kartlarınızı yaptırabilirsiniz. Toplu taşıma içib metro ağı, banliyö tren hattı mevcut otobüsler genelde kızılay ve ulus orta noktalar olacak şekilde her yere ulaşım mümkün. Dolmuşlar da yine çok ama ben yıllardır ankaradayım en az dolmuş kullanırım🤭 Nerede oturuyorsunuz ilk başta oraya göre size yardımcı olayım gezilecek yerler açısından? Hoşgeldiniz bu arada😇 hayırlı olsun 😇
aysegulderin Enlsr evet malesef biraz acele olunca içimize sinen evi en kısa sürede o semtte bulabildik 😊
aysegulderin merkursavascisi_06 teşekkür ederim hoşbulduk 😊 yenikentte oturuyorum şehirle alakalı tek bilgim havaalanı ve otobüs terminalini kullanmak onun dışında Ankara’ya hiç uğramadım 😊
merkursavascisi_06 aysegulderin yenikenti de ben hiç bilmiyordum baktım şimdi haritadan da oraya yakın gezilecek bildiğim tek yer harikalar diyarı masal adası var oraya bakın mutlaka ama şimdi tadilat var parkın göleti var çok güzel su bisikleti falan kullanılan o göleti tadilata sokmuşlar. Yaza tamamlanır inşallah gidersiniz. Göksu parkı var gezilecek. Size çok uzak ama atakule güzeldir orada botanik park var. Ulus ankaranın tarihi semtidir müzeler var orayı gezmek isteyebilirsiniz. Ankara kalesi genelde gidilen bi yer. Hamamönü var benim çok sevdiğim. Uygun fiyatlı alışveriş için ulus samanpazarı-çıkrıkçılar yokuşu gezilebilir. Aklıma bunlar geliyor. Ankarayla ilgili her zaman yazabilirsiniz bana💖
aysegulderin merkursavascisi_06 ya çok teşekkür ederim peki çocuk doktoru ve çocuk alerji doktoru olarak bildiğiniz iyi bi doktor var mı Sincan eah şuan bana en yakın olanı 😊
merkursavascisi_06 aysegulderin yok malesef sincan hiç bildiğim bi yer değil ancak bilkent şehir hastanesine giderm derseniz atilla çifçi mi ne doktorub adı o çok ilgili bi çocuk uzmanı ama açıkçası biz özel hastaneye gidiyoruz keçiören medikal parka
Enlsr merkursavascisi_06 medical parkta önerdiğiniz bi çocuk doktoru varmı acaba ?? Bide numara verirmi hani sürekli iletişim halinde olmak için 🥰
merkursavascisi_06 Enlsr biz burak çınkıla gidiyoruz genelde ama o numara vermedi ben de istemedim. Bi keresinde mustafa çağlayana gitmiştik o numara vermişti ama onu çok sevemedik. 🤭
oylesinebiri__ merkursavascisi_06 Medical Park Batıkent mi gidiyorsunuz acaba ben bebeğimi koru Sincan hastanesine götürüyorum orası çok uzak yakınımda ki hastanede ki çocuk doktoru çok umursamaz
merkursavascisi_06 Enlsr ya geçiştirdi gibi geldi biraz bilgisi iyidir muhtemelen ama enerjimiz tutmadı🤭 yazın kızım el ayak ağız hastalığı oldu acil gittik pazar günü almıla buluna gitmiştik o da güzel ilgilenmişti yatış yapmıştık iki gece kaldık falan iyi bi doktor
merkursavascisi_06 oylesinebiri__ keçiören canım ben mamakta oturuyorum en yakın özel keçiören medikal park
aryig oylesinebiri__ biz 2 yıldır Batıkent medikal parktaki doktora gidiyoruz yakınsa öneririm. Dr.Gülsüm Türkcan Aydın sevgili doktorumuz 🌸