yagmurata24 Kızlar uyandık, şu saatte emzirdim şu saatte kahvaltı, sonra şu kadar uyku ve öğle yemeği falan gibi yazabilir misiniz? Bebeğim 9 aylık bu arada. O aylardaki rutininize de yazabilirsiniz bebeğiniz daha büyükse rica etsem. Şimdiden teşekkürler 🥹
Gzdnr17 yagmurata24 Biz 28 aylığız Ana o aylar da meme yoktu ikizlerimde 5,5 ay emdiler mama ile devam ettik Düzenli uyuyan bebeklerim var 19:30 gece uykusuna geçerler 2.aydan beri Kendim eğitim verdim Ayda şöyle yapıyordum Çok erken kalkıyorlardı 5:30 kalkıyorlardı Kalktıklarında ben hiç bi zaman mama vermedim Sahanda yumurta kırıp onu yediriyordum ya da rafadan yapıyordum 2 saat sonra kahvaltı tabağı hazırlıyordum Pankek mantar peynir zeytin salatalık kuruyemiş Sonra uyku için mama veriyordum ama ben maksimum 150cc veriyordum çok yüklenmiyordum mamaya daha çok yemek yesinler diye Uykudan kalkınca atıştırmalık meyve tabağı 45 dakika sonra yemek Onlara uygun yemek yapıyordum 2 saat sonra yüne uyku Uyanınca yoğurt yanına meyve falan 17:00 akşam yemeği yüne onlara uygun Bu arada hep kendileri yiyordu çorba hariç ben kendim çok az destek oluyordum 19:30 yine yatış mama 150cc Aya kadar gece 1 kere mamaya kalkıyorlardı Ayda kendileri gece beslenmesini otomatik bıraktı