bendenbirtanedahayok Bu şehirlerde işini iyi yapan bir doktor öneriniz var mı. Sıkıldım artık kanal yapılıyor kanal çürüyor dolgu yapılıyor dolgu sızıntı yapıyor. İsterse tek işlem 10k olsın ama ömürlük iş yapıcak iyi bir doktor lazım. Eli hızlı ve titiz çalışan
Bsraasln bendenbirtanedahayok doktor İbrahim Gündoğay Ispartada kendi özel kliniği var senelerce onda tedavi olmuştum kaplama implant vs hiç bir sorun yaşamadım. Fiyatları çok pahalı ama bence değer
Pamuk_esos Çok geçmiş olsun üstte kalsın ısparta lı mısınız? Facebook’ta fln gruplara sorabilirsiniz burdan pek yazan olmuyor
bendenbirtanedahayok Pamuk_esos ıspartaya yakın bir yerde pturuyorum gidebilirim imkanı daha yüksek diye sorayım dedim
bendenbirtanedahayok Bsraasln benim şıan sadece kanal ve dolgu tedavim olucak ama baştan değil olanlar kötü olduğu için sökülüp yeni takılcak o yüzden iyi olsjn istiyorum kaplama implant yapan kanalıda iyi yapar mı bilginiz var mı
hry410_ Denizli’de emin şahin diye bi diş doktoru var özel klinik vardı doktorlar caddesinde şuan var mı bilmiyorum ama oda işinde iyidir
damlabx Denizlide Hamitcan Özen’e gitmiştim dolgu için, ben memnun kaldım, ücretsiz muayene ediyor ve ayrıntılı açıklıyor, deneyebilirsiniz