Duygual Bebeğim 3 ay 7 günlük, şu zamana kadar küvette file üzerinde yıkadım, ama artık ağırlığı arttı file nerdeyse küvetin tabanına değicek. Siz nasıl yıkıyorsunuz? Küvet süngerlerinden mi kullanmalıyım artık. Bu arada tek başıma yıkıyorum bebeğimi çoğu zaman.
Meltem1 Duygual benim kızımda 3 ay 7 günlük dün bende file yıkadım aynı dediğin gibi artık küvete değiyor yarın banyo yaptırınca çıkarıp küvetin içine biraz su koyup yıkamayı düşünüyorum bakalım 😊
Zeynos Duygual benim de 3 ay 7 günlük kayinvalidemler birlikte yıkıyorum ben durmuyor yerinde pek sevmiyor suyu hele ki artık kış geç yapıyor hiç çok hareketli
Duygual ZeynepKara Yıkadığım su filenin üzerine çıkıyor artık, yıkarken de çişini falan yapıyor, su deymesin diye ne yapmam lazım acaba
Duygual [bilinmeyen] O şekilde deniyim ben de, benim bebeğim de gaz sancısı çekiyor. Küvetten çıkarıp durulayıp öyle havlusuna sarmak lazım.
pasaninannesi Duygual ben filede yıkamıyorum küvetine su dolduruyorum içinde oynuyor hemde üşümemiş oluyor daha iyi oluyor öyle deneyin isterseniz
Milasmom Duygual bizde 3 ay 7 gunluguz hala filede yıkıyoruz sizin bebegin kilosu kac? Kopuk fileler daha iyi olabilir cokmemesi icin
Deletedmom444 Duygual direkt küvetin içine yaptıriyorum sünger falan yok eşim izin vermiyor mikrop toplar onlar diyor
Duygual Deletedmom444 Evet süngerler mikrop barındırıyor diyorlar, çabuk kurumuyo ve bakteri üretiyormuş. Direkt küvetin içine koysam kayar mı diye korktum, tek başıma yıkıyorum hep
Duygu08 3 ay 16 gunluguz 2.5 ay itibari ile fileyi cikarttik ve direk kuvet icinde yikaniyoruz ve bolesi daha kolay geldi bana keske ilk bastada bu sekilde deneseydim dedim 😄
Deletedmom444 Duygual Yok canım kaymıyor sadece başının altına bir şey koyabilirsin Ben koymuyorum Ama sen koy kulağına su kaçmaz
Duygual Yasemin_Tahir-Mete 6,5 kilo, yakında file küvetin dibine değecek. Belki küvetten ya da fileden de fark ediyor.