Edanurmasal Pazar günü akşam yemeğine misafirim var karar veremiyorum bi türlü çorbasınsan tatlısına kadar masanın ortasına koyabilceğim ikramlıklar bi fikir verirmisinizzzzzz🙏🏻🙏🏻🩷
daslan Edanurmasal kremalı mantar çor, tavuk suyu çorbası, yayla çor, pilav et sote/beyti/ çökertme kebabı/ sultan kebabı / havuçlu mısırlı cevizli tarator / mevsim salata/ dolma biber/ turşu/ gelin tatlısı/ saray sarma/ browni kurabiye 🥹
beyzanuroz Edanurmasal cennet çorbası beşamel soslu tavuk pirinç pilavı havuç tarator acılı ezme arkasına tel kadayifli muhallebi
[silindi] Edanurmasal yarın misafirim gelecek benim menü şimdilik Zade kebabı Mercimek çorbası Ortaya sarma Pirinç pilavı Salata fırında sütlaç. Daha ne eklenir bilmiyorum
ffatma1 Edanurmasal merhaba çok misafir ağırlarım ve ağırlanırız sizin yerinizde olsan çorba mercimek ya da tarhana yapardım ortaya ara sıcak olarak yoğurtlu söğulme kırmızı karışık dolma içliköfte yapardım eğer onu yapamazsanız fındık lahmacun olabilir yemek olarak fırında et ya da güveç patates püresi ya da pilav tatlı olarak gelen kişilerin seçebileceği sütlü ya da şerbetli olabilir 🫠
firstbaby_ Yoğurt çorbası, fırında köfte patates, pirinç pilavı, barbunya yemeği, yaprak sarması, salata, vişne hoşafı, Kıbrıs tatlısı. Benim de misafirlerim var menüm böyle olacak inşallah belki fikir olur siZe de
leyla3838 Domates çorbası Kürdan kebabı Körili bulgur pilavı Mevsim Salata Havuç taraftar Turşu acı sos vb Kıbrıs tatlısı
Curlymom22 Edanurmasal Ezogelin çorbası Hasanpaşa köfte Pirinç pilavı Yaprak sarma Kuru dolma Tarator Salata Yoğurtlu köz patlıcan Şekerpare
Mukaddeshnn Sebzeli kuş başılı firin yemeği Sehriyeli pirinç pilavı Mercimek yada kremalı tavuk çorbası Ortaya : cigkofte İçli köfte kizartabilirsiniz biraz Alinazik Havuç tarator Turşu çeşitleri Mevsim salatası Tatlı : profiterol Islak kek Trilice Şeker pare olabilir hangilerini yapmak isterseniz
Mukaddeshnn [silindi] verir inşallah ya uyuduğu zaman yada eşiniz yanınızda olduğu zaman ona şutlayin yapın güzel olur 😀