Zehra123 Hanımlar 4.5 aylık kızım var sütüm bu aralar bitti denecek kadar azaldı ne yapabilirim tekrar sütüm olması için mama kullanmak istemiyorum
Asyaa25 Zehra123 canım ben Bestlak damla kullanıyorum sütüm fazlalaştı denemeni tavsiye ederim ve bol su tüket
Gizemgizem Zehra123 benimde ayni sekilde. Incir , Dut, havuc, bulgur irmik bunlari yiyorum. Bestlak damla ve humana cay kullaniuorum ve bol su
Zeynep-iremnur1 Zehra123 sık sık emzir ve her emzirmeden sonra büyük bi bardak su iç canm onun çok etkisini görüyorum Benim kızımda 3. Ayı yeni bitirdi oda emiyor sadece. Gögüsğm yumuşak olunca hemen şekerli bireyler yiyorum bisküvi ile süt içiyorum artıyor
Semahat Bu damlanın bebeğe geçme olasılığı var mı? Çünkü çalışma prensibi hipofiz bezini uyarmasıymış.
Gizos2 Zehra123 muskat rezene kişniş anason kimyon ısırgan otu bu otları aktarda yaptır sabah aksam bi fincan iç faydasnı görceksin
Annecim Zehra123 rezene tohumu al canım çayını günde 3 4 bardak iç, daha fazla içersen daha çok süt yapar. Bide bol bol tatlı şeyler tüket sıvı ihtiyacını cogaltsin ki böylelikle bol sıvı tüketmis olursun