umyhl Kızlar kızım sadexe anne sütü alıyor tam 5 aylık, bugün hafiif öksürük başladı ne yapmalıyım burnunu temizliyoruz baby vac ile sürekli çekiyoruz emziriyorum da baska ne yapmalıyım
arasssmommm umyhl burnunu temiz tutun bol sıvı başka birsey vermiyorlar zaten doktoruna danışırsan belki hava verdirebilir evde bizimki 7 aylık olucak 3 kere girip oldu başlar başlamaz hava veriyorum
gmz10 umyhl Benim kızım da tam 5 aylık oldu ve öksürmeye başladı bu gece. Tam uyutuyorum yatırıyorum yerine öksürüp uyanıyır☹️Ben de bekleyeyim ne yapılabilir başka yazan olursa
Erd_Zynp65 umyhl Soğanı ortadan 2 ye bölüp içine Karanfil batır 7 veya 8 tane yastığın üzerine koy o açar nefesini falan öksürmez insAllah
arasssmommm umyhl evet öyle yapıyorum bazen çok az da ventolin ekliyorum ayaklarına bebek Viksi sürüyorum az gögüsüne masaj yapıyorum burun kanatlarına elimle değdiriyorum 🙂 akgün sakızı bide yıkanmamış koyun yastığı aldım öksürüğü kesiyor diye ama ben değişiklik görmedim belki seninkine iyi gelir
Btl1313 Trendyolda koyun yünü yastığı var ben kızına yapmıştım çok iyi gelmişti öneririm bide terlemesin pamuklu ince örtü örtün