Sln1010 Anneler lütfen bilgisi olan yazsin doktorum verdi ama nette pek olumlu şeyler okumadım kullanan varmıydı emzirirken
ikramuratyanik Sln1010 Canım insülin direncine bağlı olarak tip 2 diyabetim var, matofin ve gliforu aynı anda kullaniyorum, emziren anneyim. Internetin ne dediğini önemseme doktorun uygun gördüyse kullanabilirsin 💓 Bebeğine sevgiler 🧿🌸
Sln1010 ikramuratyanik allah razı olsun canım benim kuşkum dahiliye doktoru yazmadı ama insülinim baya yüksek başka bir doktor hipoglisemiye girersin yazamam dedi aile hekimim yazdı dene bunu dedi
ikramuratyanik Sln1010 Çok iyi anlıyorum seni bende kullanmaya başlamadan önce kılı 40 yardim bakin emziriyorum sorun olmaz dimi diye ☺️ Doktoruna söyle bu şekilde bi endişem var diye o zaten seni yönlendirecektir merak etme ☺️
ikramuratyanik Sln1010 Evet ilk 1 hafta öyle bi sorunum oldu ama vucudun alışma evresi bitince o sorunda ortadan kalkti
Sln1010 ikramuratyanik çok teşekkür ederim illaki bi emziren anneden duymadan rahat uyuyamazdım bu gece çok sağol söz konusu bebekler olunca insan yediğini içtiğini inine dibine araştırıyor 🤦♀️😊
Ahsen-ece240419 Canım benim eşim evlendikten sonra 20 kilo aldı dahiliyeye gitmişti bütün değerleri fırlamış çıktı insülini de baya yüksekti doktor glifor başlattı. Sanırım 2 ay sonra kontrole gitti ve insülini düşmek yerine artmıştı karaciğer değerleri tavan yapmıştı... sonra zorladım ve diyetisyen ayarladım eşime ilacı bıraktı diyetisyen değerlerine bakarak uygun bir liste yaptı ve eşim tamamen uydu 4 ayda falan tüm kilolarını verdi ve değerleri neredeyse sıfırlanmıştı. Yani eğer kilo problemin varsa kendini ilaca bağlamadan önce kilo vermeye çalış bence daha sağlıklı oluyor
Buket5353 Ben hamile kalmadan once kullandim o gliforu ve 4 ayda 20 kilo verdim ama diyette yaptim tabiki hemde ne diyet. Diyetisyen kontrolunde. Simdi bende emziririyorum korkuyorum kullanmaya ama acligima hakim olamiyorum surekli yeme pesindeyim insulin tavandir eminim