97e serap2121 ucuz olmuyor cnm kusura bakma ama hem gardosdan alsam alıcı koruma 90 Ödeyeceğim dolaptan alsam da aynı şekilde ödeyeceğim ben de Hepsiburadadan 216 tanesini 610 TL’ye aldım kuponla beraber teşekkürler
serap2121 Stok yaptım ama bebeğime olmadı hepsi toplu satılıktır Diyarbakır civarı önceliklidir hepsi 1.200
simitayranseverim serap2121 kaç adet 4 no bez var ve fiyatı nedir. Anlaşırsak 4 noların hepsini alabilirim.
fatmatrn simitayranseverim bence burdan almayın bime salı günleri geliyor 400 tl hatta belki daha uygun ve 112 lı hanımefendi beş dk da 1000 tl den 1200 tl ye çıkarmış 😊
simitayranseverim fatmatrn evet bende normalde bimden alıyorum, uyguma verirse alıcam zaten vermezse almam. İyi niyetiniz için teşekkür ederim💐
mamaisqueen serap2121 Trendyolda kargo ücretsiz. Burdan alacak kişi en az 150-200₺ arası bir kargo da ödeyecek. Bu şartlarda kimse satın almaz maalesef elinizden çıkarmak için çok uyguna vermeniz gerek.
serap2121 mamaisqueen Diyarbakır civarı yazmışım dikkatli okursan farklı şehire göndermek zor olur bende biliyorum
mamaisqueen serap2121 ben posta öyle bir şey göremiyorum ?? Diyarbakır falan yazmamışsınız. Siz deyince baktım en altlarda yorum olarak yazmışsınız da öncesinde zaten fiyatına bakan vazgeçer yani çok sonra yoruma yazmak manasız