bircocuklubirkedilibirbebekli Merhaba bayanlar kızım 5 yaşında inatçı ateşi nasıl düşünebiliriz ? Ağrı kesici ve ateş düşürücü ile beraber antibiyotik verdim yeni daha başka ne yapabilirim bitkisel öneriler de olabilir 😔
tineanigra bircocuklubirkedilibirbebekli nemli bez ile ılık kompress yapın eklem yerlerine ve başına koyun bezleri , düşmezse ılık duş aldırın
Melosing bircocuklubirkedilibirbebekli 4 saat arayla calpol dolven diyor dr lar calpolle düşmediyse dolven düşürüyor. Bi de şurupların eski olmamasına kapağında şekerlenme gibi şeyler olmamasına dikkat edin çünkü etkisi azalmış oluyor. bazen ateş inatçı sanıyoruz ama etkisiz ilaçtan kaynaklanıyor malesef
alyaderin1 Çare olur mu bilmiyorum ama ben duşa sokuyorum altına viks sürüyorum ıslak çorap giydiriyorum şurup veriyorum düşüyor
bircocuklubirkedilibirbebekli alyaderin1 Vicks öksürük için duymuştum ama bunu da denerim çok sağolun 🥰
bircocuklubirkedilibirbebekli Melosing calpol kızımda ise yaramıyor aferin verdim o etki ediyordu ama şu an inatla düşmüyor anlamış değilim
benimoglumukurtarinesraa benimoglumukurtarinesraa ben bu aralar ilaç yerine bunu kullanıyorum faydasını da görüyoruz hamdolsun.. hastalık döneminde sabah akşam veriyorum