Premseskolar arasdenizim 26 ay sonra oldum hic bir fark yoktu cok kolaydı hic agrı bisey yasamadım ağrı kesici bile kullanmadım o derece rahattı sizinde öle olur insalah
Beyzaecrin96 arasdenizim 5 yıl 2 ay sonra 2.ci sezeryan oldum 2. Sezeryan çok daha rahat oldu csbuk toparlandım
Melihaslan5144 arasdenizim daha kolaydı diyenleri gördüm demekki kişiden kişiye değişiyor çünkü benim araları 22 ay ve ben 2. Sezeryanda öldüm öldüm dirildim ikinci berbatti eve döndüğüm gün hastaneden gece ayakta uyudum şakasız yatamadım o acıdan
gmzshn Daha olmadım ama temmuzda olacağım ilk doğumdan 34 ay sonra olmuş olacak. Başka arkadaşlarım 1 sene sonra oldu ilk doğumdan daha kolay olduğunu söylediler
filizkumsal gmzshn hiçte öyle degil 2.sezerynmmm 2 yıl geçti ama dün oldum sezeryan iki biklüm yürüyorum
Aloneeee 2 şer yıl ara ile 4 sezeryan oldum. Sanırım bünye meselesi hepsi kolay geçti hatta en rahat geçen 4. Sezeryanım oldu
arasdenizim Aloneeee yaa ciddi misin benim bebeğim 9 aylık hamileyim şu anda sürpriz Bi gebelik oldu açıkçası korkuyorum sezeryan için
gmzshn arasdenizim 10 tanede doğursam sezaryandan her türlü hala korkuyorum doğumda sakinleştirici yaptırmazsam doğuramam
ennurr arasdenizim Yaa bende şuan öyleyim o kadar duygusalım ki napacağım korkusu var doktorum 2 sene gebelik yok demişti ama şuan sanırım hamileyim
Aloneeee arasdenizim ilki nasıl geçtiyse bu da büyük ihtimalle aynı geçer. Sadece araları yakın olduğu için gebelik esnasında sorun olma ihtimali olabiliyor onun için de takip ederler zaten
dedeeminbusra 6 yıl arayla 2. Sezeryanimı oldum çok zorlandım bebegim şuan 6 aylık. İlki çok kolaydı çabuk toparlandim ama 2. Sinde öldüm öldüm dirildim resmen.
Nurburakbyk arasdenizim 2 sene 3 ay sonra 2. Sezeryanimi oldum ilkinden daha fazla ağrım vardı ama Sanırım yanımda kimse olmamasından destek olucak eve gelince çok rahattım şükür şuan 5 aylık olduk hepsi unutuldu