aslancankus 2girl1boy Merhabalar bende Ankara da yaşıyorum bende böyle birini arıyorum fiyat cidden iyi , hanımefendi nasıl temizlik yapıyor bi anlatırmısınız yani yüzeysel mi nasıl yani o fiyata neler dahil neler yapıyor yani . Önerirseniz bende istiyorum ya öyle birini
2girl1boy aslancankus yüzeysel degil. Ama şöyle diyim kısaca, senin tavrına göre şekil aliyor eve yardımcı olarak çağırdığın kişiler… şuan bir sıkıntı yok bakalım inşallah böyle de devam ederiz
kubra00k Haftada sadece 2 binmi veriyorsunuz düblex eve. Bence çok az cidden. İnan şuan haftalık normal bir evi temizleyenler en az 4,5 bin alıyor bilgin olsun. Sen sus hiç sesini çıkarma
aslancankus 2girl1boy Allahın sevdiği kulusunuz bence daha ne ister ki insan . Detaylı bilgi verirseniz çok mutlu olurum gurbetteyim yeni doğum yaptım bana da destek lazım
2girl1boy aslancankus çok şükür şimdilik iyi gidiyor bakalım. Ne dersem yapıyor. Tabi ki takipte gerekiyor biraz. Çok zor yardim edecek birini bulmak,çoğu kişi kısa günden para kazanma derdinde…
Mnli 2girl1boy ankarayı bilmiyorum ama kayseride 4+1 apartman dairesi eve 3 kişi geliyorlar 4500 2500 iyiymiş tek kişi bitirebiliyorsa eğer hele
minikelanur 2girl1boy bursa da 2.5 a geliyor yardımcı ve sabah kahvaltısı öğle yemeği çay kahve molası derken çoğu iş kalıyor iyi yapanı bulmuşken kaçırmamalısınız fikrimce😂
aslancankus 2girl1boy bana da destek lazım doğum yaptım kimsem yok rica etsem bana da gelebilir mi o kişi ya gerçekten zor durumdayım bi kere bile gelse çok çok mutlu olurum tabiki düzenli gelsin isterim anlaşılırsa ama yinede en azından bayram zamanı çok büyük bi destek olur bana .
Deletedmom_215 2girl1boy küçük bir ilçedeyim 3500 e geliyorlar bana yılbaşından sonra 2 kat arttırdılar fiyatı.
2girl1boy Anlaşılan gayet iyi bir ücret karşılığı işim görülüyor. Yaza doğru fiyat artışı olması kanaatine vardım 👍🙏
2girl1boy aslancankus siz ankarada mi oturuyorsunuz neresinde? Ben kendisine sorayım,bizzat gelememe durumu olsa bile tanidigi varsa yönlendireyim size. Genel de düzenli gitme taraftarı hepsi
aslancankus 2girl1boy peki gelen kişi hangi semtten geliyor kaç yaşında , eli hızlı mı , nasıl biri kısaca