krlce Bebeğim 9aylik yumurta alerjisi var ve kahvaltı konusunda çok zorlanıyorum. Sürekli muhallebi tarzı bir şeyleri karıştırarak yedirmek istemiyorum. Kahvalti önerileri verebilir misiniz
ZeydsMom krlce 2 yemek kasigi misir unu 1 orta boy patates 1 y k. Zeytinyagi ½ su bardagi su Patatesi rendeleyin diger malzemeleri ekleyin. Ve pisirin. Patatesli omlet oluyor
ZeydsMom krlce yarim su bardagi un Cay kasigi ucunda karbonat( olmazsa da olur) 1 cay kasigi tarhana Su Akiskan kivam alanadek su kuru malzemelere eklenir ve pisirilir bu da bi krep ornegi mesela
aytlkya Bu çocuk aç kitabından yapıyorum tarifi Havuç Yumurta sarısı Cici bebe Labne yada lor peyniri Bebeğim 8 aylık severek yiyor tarif +6 ay için 😇
ZeydsMom krlce elma , muz 5 y k su ve ya sut 3 y k un y k un Yarim cay kasigi karbonat ( olmazsa da olur yani) Blendr edin hepsini pisirin Pankek ornegi buda
ZeydsMom krlce yarim su bardagi yogurt 1 tatli k zeytinyagi 1 yarim muz 3 yemek kasgi un Muzu ezin karistirin malzemeleri pankek buda
krlce ZeydsMom çok teşekkür ederim birkaç tarif denemiştim ama hiç tutmamıştı pankek. Deneyeceğim tariflerinizi ☺️
ZeydsMom krlce aslinda yumurtanin olmamasi pek fark etmiyor. Onun yerini alacak seyler cok. Evde yumurta olmadigi zamanlarda kek bile yapiyorum 😄 normal bildiyimiz kek oluyor. Un orani falan bunlara dikkat edersen fazla sulu falan olmazsa unu yeterinde olursa tutuyor.
aybkm krlce ben pankek yapıyorum zeytin ezmeli bizimde yumurta alerjimiz var. Yanına meyve muz veya avakado, tahin pekmez şuan 1 yaşındayız. Bazende yulaflı meyveli mama yapıp veriyorum. Başka bişey veremiyorum bende sür buğday alerjilerimizde var bizim
14032 krlce benimde bebeğimin yumurta alerjisi var bizde kahvaltıda çok zorlanıyoruz bazen isterse avakado,peynir,yeşil ve siyah zeytin ,tost yapıyorum bi yer bi yemez