aysegul_cly Kızlar bebeğim geceleri uyuyor ama gündüzleri hiç uyumuyor uyutâmiyorum uyumayinca da hep huzursuz aksmaa kadar kucağımda sırtı yere gelesiye bağırıyo bunun sebebi ne olabilir sizce şaşırdım artık birde tekim çok zorlanıyorum bebeğim 3 aylık
canissmom aysegul_cly inanın bugün uyuduğu en uzun gündüz uykusu 28 dakika. Uyumasıyla kalkması bir oluyor, uykuyu almadığı için de hep mız mız bütün gün. 3 aylığız, bu ayda neden böyleler anlam veremiyorum
babybebito aysegul_cly benimki 14 günlük benimki de asla gündüz uyumuyor ve göğüste kalmak istiyor sürekli
aysegul_cly canissmom b3nik sadece akşama kadar uyuduğu toplasan yarım saattir napicz bilmiyorum okutturun diyorlar bana siz hiç düşündünüz mü okutturmayi
Sesimgeliyomuuu Ahilal bende uyumayan birini bulurmuyum diye dusunuyordum 😂😂😂 deliricem cunku saat 12 den beri salliyorum ayaklarim koptu ve israrla geri uyaniyor sinirlerim tavan mapmam gerektigini bilmiyorum 18 aylikk
aysegul_cly Ahilal ben gece ağlayınca beşikten kaldırırken taş kaldiriyomusum gibi geliyo o kadar gücüm yokki kollarımda uyuyamayinca
Huzur_23 Sesimgeliyomuuu benimde 30 aylık gece 5 de uyandı 7 ye kadar uyumadı 11 buçukta da yerine koymuştum dizlerim koptu tuvalet işini yarimda olsa halettim uykuda cozulirse ikinci çocuk için bı sıkıntı kalmaz inşallah 😊
Sesimgeliyomuuu melis_t Öyle mi görmedim postunu aşırı yoruldum ya ne yapacağımı şaşırdım artık kızıyorum olmuyor bağırıyorum olmuyor olmuyor yani artık sinirimden ağladım gerçekten sinir boşalması yaşadım saat başı uyandı ben ayağımda indirdim o Uyandı Eşim salladı yeni uyandı deliriyorum aşırı uykusuzum ve yorgunum yani sabahta saat 8:00’de kalkar😭😭😭
melis_t Sesimgeliyomuuu benimde aynı şekilde neden böyleler bilmiyorum ama bende çok yoruldum benim eşim geceleri çalışıyor gece tekim durum daha zor oluyor gece mama hazırlarken sürekli ağlıyorum artık neden böyle yenidoğan bebek gibi yarım saat ya oluyo ya olmuyo uyanıyor diye
Sesimgeliyomuuu melis_t bilmiyorum ikinciyi dusunuyodum tamamen vaxgectim yiprandim artik gercekten kizim cok zor bi bebek ne durdan anliyor ne sustan inadina yapiyor herseyi haliyle sesimde yukseliyor bu sefer vicdanim sizliyor napcaz ya😭😭😭😭😭
melis_t Sesimgeliyomuuu ayy sakın ben 9 sene sonra yaptım 2. Çocuğu diyorum erken olsaydı heralde Bakırköy’de yatıyor olurdumm aman aman kendini iyice hazır hissetmeden bedenen ve zihnen sakın bulaşmaa
Ahilal Sesimgeliyomuuu vallahi çok doğru uyumak bilmiyor ya uykusuzluk bana fazla gelmezdi ama artık dayanacak gücüm kalmadı ya of bir de diyor beni yere bırakma hep kucak 😩
Sesimgeliyomuuu Ahilal sana bir şey söyliyim mi asla alıştırma yani tamam evet bebek anneye ihtiyacı var ama bizim de dinlemeye ihtiyacımız var😭
Sesimgeliyomuuu Huzur_23 tuvalet eğitimi en çekindiğim şeylerden biri şu an kızını götürmeye çalışıyorum her tuvalete gittiğimde çişin var mı diye ama sadece oturuyor ve hiçbir şey yapmıyor ama tabi kakasını yaptığında yanıma gelip ögg Diyor değiştir gibicesinden