pogacayanaginannesi Herkese iyi akşamlar kızım bugün iki ay aşısını oldu çok huzursuz ateşi normal ama sürekli ağlıyor ağrı kesici şurup yazmıştı doktor yarım kaşık versem mi yoksa ateş yüksek olunca mı vermem gerek ?
oyku_alya pogacayanaginannesi yükselince vermeniz bi işe yaramaz daha uzun vadede ateşi düşer çıkmadan verebilirsiniz çok beklemeyin benim bebeğim 40 günlük oldu 14 15 gün yoğun bakımda yattı ne antibiyotikler ne ilaçlar verildi korkmayın azıcık bi calpolden bişey olmaz ☺️
pogacayanaginannesi Aklimideliricem valla burdan cevap gelmeyince ben verdim ve şuan uyuyor keşke daha erken verseydim şuan vicdanım sızlıyor
pogacayanaginannesi oyku_alya ben doktora capcol yaz demiştim şurup üstünde parol yazıyor acaba doğru mu yazmış
aaslanbeyy Ben sadece ateşi yükseldiğinde veriyorum.. (1 kez menenjit aşıs ateş yaptı) huzursuzluk çok normal aşı oluyor sonuçta . Her aşı huzursuzluğunda çocuğa ateş düşürücü vermeye gerek yok bu benim düşüncem
mertomunannesi Dün bizde 2. Ay aşısı olduk , aynı dediğiniz gibi ateşi çıkmadı ama 1,5 saat hiç susmadan ağladı , calpol aynı zamanda ağrı kesici ben ağrısı olduğunu düşündüğüm için yarım ölçek verdim huzursuzluğu bitti . Bugün tamamen normal haline dönmüştü.
pogacayanaginannesi mertomunannesi bende yarım çay kaşığı verdim aynı şekilde rahatladı uyudu inşallah yarına geçer içim parçalanıyo acı çektiğini görmek
eminekmsr pogacayanaginannesi evet doğru calpol her bebeğe iyi gelmiyor bizde yoğun kıvamdan dolayı kusma yapmıştı özel aşılarında