bebitonunannesi_ Yarının ev işi"avizeleri silmek".sirkeli suyla silerseniz parladığını göreceksiniz. Şimdiden kolay gelsin
UrbanMom bebitonunannesi_ bende kendiliğinden gelişiyor bugün evi temizlerim bebeğimin kıyafetlerini yıkarım derken kendimi hali yıkarken buldum 😂 bu mevsimde hali yıkamak ne alaka derseniz üstüne parfümü açıp döktü beyefendi kokusu çıkmadı
bebitonunannesi_ oylesinebiri__ neden silinmesin? Ben siliyorum o da evde olan toz kapan bişey değil mi
oylesinebiri__ bebitonunannesi_ tavanda olduğu için boyum yetmiyor 😂birde bizim ampuller ömürlük değil mutlaka ayda 1 biri patlar çöp olur yerine yenisi takılır silmek orda kalsın çarpılırim 🤣🤣
Balbeby bebitonunannesi_ valla avize silemem yarın 3 dişime dolgu olacak bu gün 2disime dolgu yapıldı ama bu gün temizligimi yaptım yarın hastaneye oradan eve sonra yemek misafirim gelecek hazirlik yaoacagik
hepyerdeyizz uykusuzanne__ ne ya Yatağın üzerinde duruyolar ordan giyoyroz djdj iki gündür katlanacak Onu yapmak yerine kendime başka işler buluyorum dndn yarın kardeşim gelcek o katlasin sns