meryeminannesiii1 Kızım 13 aylık ve deli gibi saçlarını kaşıyor azonce saçını kaşımaktan ağlayarak uyandı uyurken bile saçını kaşıyor saç diplerine baktım döküntü vs yok ok şükür diştenmi diye düşünüyorum ama başka birşeyde olabilirmi Allah korusun bu aylarda bebeği olan bunları yapan varmı inşallah normal bir durumdur
SuMisalii meryeminannesiii1 başka birşey var mı bilmiyorum ama diş olmak ihtimali çok yüksek 26 aylık kızım son azılarını çıkarıyor ve kulak çekiştiriyor ve saçlarını kaşıyıp resmen yoluyor. Bende baktım sizin gibi acaba bişey mi var diye ama yok dişten olduğuna eminim.
meryeminannesiii1 Ckudll olabilir kulağının dolduğunu söyledi doktor gliserin verdi ama gliserinli işe yaramıyor sanırım günde iki üç kez veriyorum ne yapacağım bilmiyorumya artık
Ckudll meryeminannesiii1 oğlumda orta kulak iltihabı olduğunda saçlarını yolarcasına çekiştiriyordu da ordan aklıma geldi, dilerseniz tekrar bi götürün doktora
graycloud Yıkandıktan sonra oluyorsa özellikle şampuan saç derisine iyi gelmiyor olabilir kullandığınız organik ürün tercih edin ecowell baya güzel