neyzen15 Kubrabalek en son çıkan fişler price eğitici köpekcik satabilirim 12 Türkçe ninni beyaz gürültü doğa sesleri projeksiyonu mevcut pilleri yeni değiştirdim hiçbir sorunu yok
NurR HtcCht satmadım valla foto atmaya hiç zamanım olmadı kimseye size atıyım instgrm adresiniz varsa 100 tl düşünüyorum
Sevil20082018 HtcCht bende satiyorum almak isterseniz instgramdan video atabilirim sevil15042008 adresim yada siz verin adresinizi ben yazayim size
Happiness87 Fısher prıce eğlen öğren mutlu köpekçık satıyorum. 2 ay kullanıldı kutusu bile duruyor. İlgilenirsebiz 150 tl
HtcCht Sevil20082018 siz ne kadar kullandiniz? Problemi yok degil mi Esime danışıp geri dönüş yapicam
NurR HtcCht problemi yok sadece pilleri bitti büyük pilleri var kızım doğunca alırım diye almadım kzıım doğdu ama oğlum zarar verir diye kullanamıyorum şuan çıkardığım gibi duruyor uzaktan kumandası vs mevcut hepsi
Sevil20082018 HtcCht merhaba hic bir problemi yok calisiyor durumda isterseniz video atabilirim vallahi kullanmak istesem suanda kullanirim ama bebegim sevmiyo :))) 3 aylikken almistim 15 ayligiz suan