Hanımlar 2,5 ay sonra oğlum 3 yaşına girecek ama sendromu erken geldi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yalnız büyüyen bir çocuk hiç arkadaşı olmadı . . Son bir haftadır ağzımdan burnumdan geldi hiç bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum . . Sinirlendiğinde eline ne gelirse fırlatıyor çocukları itmeye başladı istemediği bişi yapan bir çocuk olursa itiyor . . Elimi tutmadan yürümek istiyor elini bıraktığım an kaçıyor mağazaların içine giriyor elini tutmaya çalıştığımda yerlere yatıp tepiniyor ağlıyor ayaklarını filan vurup yuvarlanıyor avm market oyun alanı sokak ortası binanın içi bunu aklınıza gelebilecek heryerde yapıyor asla sakinleşmiyor söylediğim hiç bişiyi o an duymuyor sadece ağlamaya odaklanıyor kucağıma gelmiyor yerlere kapanıp yatıyor bişi istediğinde hep aynısını yapıyor oyun alanında sıra varsa beklemek yerine yine orda yerlere yatıp tepiniyor dikkatini dağıtamıyorum yüzü bacakları mosmor oldu sürekli bi yerlere atıyo kendisini gerçekten ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorum bazen o kadar zorluyo o kadar zorluyo ki sakinliğimi koruyamıyorum kızıyorum bu sefer daha beter krize giriyo ne yapacağımı hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️ Bugün oyun alanına görürdüm sıraya girmedi alandan çıkmak istemedi kendini yerlere atıp ağladı 15 dakika sakinleştirebilmek için uğraştım bana vurmaya başladı resmen sürükleyerek çıkardım eve geldiğinde kızdım bir daha seni hiç bir yere götürmicem dedim özür dilerim die defalarca geldi böyle oluncada çok üzülüyorum evde krzileri o kadar uzun sürmüyo ama dışarıda saatlerce sürüyo konuşuyorum anlatıyorum tamam diyo ama yarın götürsem yine aynı şey olacak ne yapacağım hiç bilmiyorum tecrübelerinize ihtiyacım var