CaganikoFernandez Ayımıza girmek üzereyiz bir haftadır oğlum bozuldu 😂 Zaten müthiş bir uyku düzeni yoktu ama gece 11 uyurdu gece 2 kez rüya öğünü yapar sabah 10.30 uyanırdık. 4. Ay atağımız başladı galiba ki bu saat oldu kucağımda zıplaya zıplaya uyutmaya çalışıyorum hemen kafasını kaldırıveriyor, gün içinde de çok mızmız resmen uykuya direniyor, kundağı bırakmıştık iki gündür yarım kundak yapıyorum tekrardan uykusunda dahi eli kolu asla durmuyor kendi gözü kapalı olsa da ben asla uyuyamıyorum aynı yatakta yattığımız için beşiğine koysam hiiiç uyumaz. Sizin 4. Ay ataklarınız ne kadar sürdü 1 ay böyle mi geçiyor?
1tosbikinannesiyim CaganikoFernandez bizde 4 ay 2 günlüğüz benim ki de uykusunda bağırarak ağlıyor alıyorum kucağıma susuyor uyuyor biraz gerginiz hiç meme reddi yoktu ama kızınca memeyi istemiyo bende zorlamıyorum 10 dakika sonra yeniden alıyorum bu sefer içiyor 😂 kafam yandı bi an önce geçsin diye bakıyorum
CaganikoFernandez 1tosbikinannesiyim biz meme reddine cok erken yakalanmıstık zaten hala biraz savas veriyoruz :( ama uyku en azından iyiydi gece 11 sabah 10.30 uykumuzu alıyorduk gündüz yine yarım saat 45 dk uyuyorduk 4. Ay bizi uykudan vurdu
1tosbikinannesiyim CaganikoFernandez Meme istemesi zormuş bizim öyle bir derdimiz yoktu bakalım geçicidir diye düşünüyorum
Mrtannesi İnanılmaz değişti çocuk. Yüzüne bakmadıgım her an mızıldanıyor. Gece uykuya gecmesı aşırı zorlaştı. Hiç uyanmayan cocuk ıkı uc saatte uyanır oldu. Emmeden de uyutmak ımkansız sonra gazı cıkmaıdgu ıcjn kusuyor vs vs imdat diye bagırıcam