seydaaipek Kızlar bebeğim 2 ay 10 günlük doğum kilosu 2900 boyu 50 cm di şimdi kilosu 5250 boyu 56cm normal mi hem anne sütü hem mama kullanıyorum herkes zayıf kısa diyip duruyor psikolojim bozuldu artık
Sermec27 seydaaipek beni oğlum 5 aylıkken o kılodaydı kilosu çok iyi 2 ayda 2350 almiş çok çok iyi neresi zayıf boyu da 6 cm uzamış gayet iyi benim oğlum 2 aylıkken 54 cm di
ipeksiiimom seydaaipek önemli olan doktorların ne dediği. Kızım 54 cm 3335 gr doğdu her ay kilosu boyu önde gidiyordu şu an 16 aylık boyu kilosu önde olduğu için endokrin takip ediyor ona rağmen kayınvalidem görünce zayıflamış diyip üzülüyor
nazelif20 seydaaipek kilo alımı cok iyi boyu da öyle daha 2 aylık yahu ne olsun . 3.900 gr doğam kızım 2 aylıkken 5.300 gelmişti
seydaaipek ipeksiiimom erkek bebeğiymişde erkek bebeğinin kilosu boyu daha fazla olurmuş diyorlar herkes
Zeytin-gozz1 ipeksiiimom boyu kilosu ne kadar ve endokrin neden takip ediyor tam olarak anlayamadım bilgi verirmisiniz🙂
seydaaipek Doktorda normal dedi ama etrafımızdakiler susmuyor ki gerçekten bebeğimden dolayı değilde Bunları düşünmekten uyuyamıyorum asla
ipeksiiimom seydaaipek yok kızım var ama genetik diye düşünüyoruz ben de eşim de uzunuz. Komşumuzun kizi var kızımla aynı doğumlular kızım ondan 10 cm’den fazla uzun ama anne babası kısa doktorlar normal diyor
gns0118 Bebeğim tam iki aylık 2000 kg doğdu 41 cm şuan 4100 gram 56 cm senin de iyi bence başkalarına bakma bana da ilk doğduğumda küçücük diyorlardı ki bebeğim 36 haftada doğdu . Kimseye bakma sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil.
ipeksiiimom Zeytin-gozz1 15 aylıkken 14.5 kilo 85 cmdi şimdi 16 aylık ne kadar bilmiyorum ama olması gerekenden uzun ve ağırmış. Hormonlarına baktı endokrin temiz çıktı öyle aman aman iştahlı bi çocuk da değil ama galiba sütüm yarıyor çünkü 2. Aydan beri kilosu fazla
Zeytin-gozz1 ipeksiiimom anlıyorum. Bazı çocukların kemikleri ağır oluyormuş sizinki de öyle olabilir umarım dediğiniz gibi hormon vs bir sıkıntı yoktur
Cadisilae ipeksiiimom biz de 15 aylık 86 cm iz bizi hiç yönlendirmediler acaba kilo mu etken oldu sizde?
arzudefne22 Bence normal kilonuz benim kızım 3700 doğdu 2 aylık 6150 kg yani zayıf kaldığını düşünmüyorum sizin çocuğunuzun etrafa bakmayınn
aslanmom1 seydaaipek 1 aylık boyu ve kilosu ne kadardı peki benim kızım da 2920 kg 47 cm doğdu 1 aylıkken 3600 kg 51 cm boyu oldu, bana da kızım zayıf gibi geliyor da