mugime Merhaba :) Ben bu suluğu ala ala bir hal oldum ilk başta asla akıtmıyor ama zaman geçtikçe akıtmaya başlıyor neden acaba üç tane aldım üçü de bi süreden sonra akıtmaya başladı kapalı halde bile çantaya dökülüyor neden oluyor bilen var mı acaba?
Motherqueen_ mugime 1bucuk senedir munchkin pipetli olani kullaniyoruz hic basima gelmedi ustte kalsin.
Okaymam mugime iç taraftaki pipetin yanında olan tıpa gevşiyor olabilir mi? Ben de 3 aydır kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım ama 3 tane oldu diyosunuz bilemedim satıcıyla iletişime geçmeyi denediniz mi sonucta suluğun vaadi akıtmaması az buz miktar da değil ödenen 🥲
incitomm mugime benimde akıtıyor malesef bazen yıkayınca iyi yerleştırin ondanda oluyor bazende kafayı yiyor açtığım gibi fışkırtıyor.
suheyla92 mugime yok bendeki pipetli degil direkt bardak 360 derece alistirma bardagi olarak geçiyor o sandim 🙏
Ballilokmam11 mugime yakalık 9 aydır kullanıyoruz her türlü kızımın şiddetine maruz kaldı ama bir sıkıntı yaşamadık
mugime @Okaymam evet o tıpayı da kontrol ediyorum genelde ama 2-3 ay anca dayanıyor bize sonrasında ne oluyor bu suluğa ben de anlamadım🫠
Femme1 mugime oğlum o kadar vuruyor kırıyor atıyor her türlü zorbalığı var üzerinde ama hiç bi damla akıtmadı