teachermom5 Salça ne zaman kattınız yemeklerine tuzsuz olması lazım 1yasına kadar tuzsuz salça alabileceğimiz bir yer var mı markette vs doğal bulmak zor ev yapımı
deniz_9555 teachermom5 ben kapya biberden yapıyordum. Haşlayıp blenderden geçirip sonra süzgeçle süzüyordum kabukları gitsin diye öyle yapıyordum yemeklerini
lceLady teachermom5 9.aydan itibaren salca kattim Kapya biberlerinin icini temizleyin Suda haslayin, blandirdan gecirin Bebek salcasi oluyor Buz kaliplarina veya karton bardaklarina nasil istiyorsaniz azar azar doldurun İstediğiniz gibi kullanin
Karmom teachermom5 domates değil tuzsuz biber salçası öneriliyor. Og naturalın biber salçasını alıp buz kalıplarında dondurdum öyle kullanıyorum.
suheyla92 teachermom5 buzluk kabina koydum dondurucuya attim lazim oldukca 1 küp alip kullaniyorum evet buzdolabinda bozulur ben kuzu kiyma ve ilikli kemik suyunu da ayni sekilde buzluk kaliplarinda buzluga attm ck pratik oluyor
Gzdnr17 teachermom5 ben kendim yapmıştım salça domates ve biberden Önceden domates 1 yaşta verilirdi ama artık 6.ayda veriliyormuş geçen güncel annede okudum
Mnli teachermom5 1 yaş sonrası direk bizim salçalardan kattım zaten salçaya ihtiyaç duymadım öncesinde