bendenbirtanedahayok Augmentin kullanan var mı? Sorun oluyor mu emzirirken dr yazdı ama emin olamuyorum
Mommyhann bendenbirtanedahayok hem hamileyken hem emzirirken 2 3 sefer kullandım bir sorun olmadı zaten hamilelik-emzirme dönemi için uygun bi ilaç
Mommyhann bendenbirtanedahayok 20 lik dişim çok fena olmuştu yüzüm falan şişti resmen agzımı acamıyodum birkeresünde 10 gün kullandım emzirirken
suheyla92 bendenbirtanedahayok sorun olmaz hamileyken de emzirirken de kullanilabilen bir antibiyotik grubu var dra soylediyseniz ona gore yazmistir ama emin olmak istiyorsaniz ilacin adini gebelik kategorisi yazin googledan kontrol edebilirsiniz
rachelgreen_ Kullanmıştım ve emzirmiştim de. Doktorlar bilerek yazıyor zaten hatta hamileyken de bunu yazmışlardı ve içmiştim
bendenbirtanedahayok rachelgreen_ bana ağır bi antibiyotik gibi geliyor hamileyken bana wincef yazılmıştı 400mg bu 1000mg birde siz kaç gün kullandınız bana 7gün artı feçmezse 3 gün den 10 gün kullan dedi
Mircet bendenbirtanedahayok valla ilki 40 günlüktü kızım ağır idrar yolu enfeksiyonu olmuşum böbreklerimden ağrıdan yürüyemiyordum bile.Doktor çocuğun hasta olsa onun içinde kullanmak zorunda kalicaktin, şuan kar zarar hesabı yapmalıyız sen iyi olmadıktan sonra ona da bakamazsın dedi.Mecburdum kullanmaya bir sıkıntıda olmadı
rachelgreen_ bendenbirtanedahayok tam hatırlamıyorum ama sanırım bir hafta içmiştim. Yani doktorlara güvenin zaten emzirmeye engel olacak kadar ağır antibiyotik yazmaları gerektiğinde bunu söylüyorlar emzirmeyeceksin diye. Ha Ama eğer çok da hasta değilim dayanabilirim diyorsanız içmeyin içiniz ancak öyle rahat eder gibi😃
bendenbirtanedahayok Mommyhann benimde dişten dolayı hem 20 lik geliyor hem içerden çürüme olmuş kanalım:((
Mommyhann bendenbirtanedahayok kesinlikle kullanın iltihaplanıyor sonra benm öyle oldu ay cok kötüydü doktorlqr müdahalede edemedi cok sistiği içn
ayseli06 1.5 aylık bebeğim var 2 kere mastit olduğum için o dediğiniz ilacı kullandım şimdi de domuz gribi olduğum için antibiyotik kullanıyorum yine. Doktor çok az geçer süte zararsız dedi.
mavii_98 bendenbirtanedahayok ben kullanıyorum şuan idrar yolları enfeksiyonu için bir sorun yaşamadım ama