demetdenizc eses123 tabiki yapabilirsiniz ben yarım muz bir yumurta bir tatlı kaşığı yogurt bir tatlı kaşığından biraz fazla yulaf unu ya da tam buğday unu kullanıyorum isterseniz beyaz unda olur azıcık zeytinyağ iyce karıştırıyorum sonrasında granit ısınmış tavaya döküyorum kaşık kaşık göz göz olunca da öbür taraflarını çeviriyorum pişiyor cokta severek yiyor bebeğim
beyzzsenturkk_ eses123 havuclu cevizli kefirli pankekler oluyo yumus yumus uzun zaman oldu yapmayalı ama yapınca silip süpürüyordu internette cok var
denizalismom eses123 ben granit tavada yapıyorum çok güzel oluyor. 1 yumurta sarısı ,1 muz, 1-2 kaşık sulu yoğurt 2 kaşık un , çay kaşığı ucuyla karbonat ekleyip karıştırın iyice . Tavayı iyice ısıtın altını kısarak pişirin 🌸
oylesinebiri__ eses123 Instagram da ek gıda tariflerinde bi sürü pankek tarifi var ıspanaklı bile yapmışlar
basakhanim34 demetdenizc göz göz olana kadar bekliyim diyorum benim bi anda yanıyor. Siz kısık ateşte mi yapıyorsunuz
demetdenizc eses123 hiç başıma gelmedi ama bilmiyorum ki tabiki muz olduğu için yapısıklık oluyor ama çiğlik diil
demetdenizc basakhanim34 tavayı muhakkak cok iyi ısıtın kısık ateşten biraz fazla yakıyorum isterseniz bir iki damla yağ damlatıp peçete ile tavayı silipte yapabilirsiniz
oylesinebiri__ eses123 minikadamaacikti bebeğim ek gıdaya geçerse bu sayfanın tarifleri gayet güzel görünüyor ve deneniyor
demetdenizc eses123 şimdi bunu nasıl tarif edeyim bilmiyorum ama😀 sadece muzun olduğu yerler yumusak gibi olmalı diğer yerler normal şekilde yapısıklık olmamalı. Mesela bugün elma ve havuç rendeleyip yaptım elma sulandığı için çok daha fazla yumuşak oldu elmanın suyunu sıkmayı unuttuğum için o mesela bazı kısımları hiç pişmedi resmen ben çiğ oldum dedi
ilknrysmn eses123 üstü baloncuk baloncuk oluyor baloncukklar patladığı zaman çevirin öncesinde çevirirseniz istediğimiz gibi pismiyor sonradan
filizmom Kızlar kahvaltıda pankek yapınca yanına ne veriyorsunuz? 9 aylık bebeğim. Zaten yumurta var diye vermiyorum ama öyle de boş geliyor
oylesinebiri__ filizmom çilek muz labne yabanmersini ahududu felan veriliyor kendi pekmez keçiboynuzu felan