Sensen20 Çok geçmiş olsun. Benim oğlan da geçen ay kreşte kaptı bu illeti. Tabi ki ışık hızında babasına ve bana da bulastirdi. 3 kişi resmen içimizden geçti bu hastalık. Kolumuzu kaldıracak halimiz yok. Sanki kollarımızı kesmişler vücudumuzdan. Birde aileler yok. Uzakta hepsi. Gelip bir çorba yapan aradık inanır mısınız? Çok çok zorlu bir surecti. Benim ateşim 40 derece. Evladım 40 derece yanıyor. Hastaneye gittik. Önce oğluma serum takıldı. Onu rahatlattik, zaptettik. Çünkü yanında olmaktan başka caremiz yok. Henüz 2,5 yaşında. Ağrıları rahatladı. Ateşi bir miktar düştü. Huzursuzluğu geçti. Uyudu şükür. Sonra babasına emanet ettim. Ben muayene olup serum taktırdım. Sonra ben geldim oğlumun yanına. Babası gitti muayene olup serum taktırdı. Resmen kabus gibiydi. Suruntu testi yapıldı ve tabi ki influenzayiz. İlaç verildi. Oğlum için düzenli kullanırdım ama 3 gün o ateş düşmedi. Ne yaparsam yaptım ama inanın düşmedi yani. İlaçlar, şuruplar, duşlar… Sadece 5 dakika az bir şey düşüyor sonra ışık hızında tekrar yükseliyor. Cayır cayır yandi kavruldu evladım aynı şekilde bende. Babanızın ateşi yoktu. Sadece halsiz ve vücut ağrısı vardı o kadar. Oğlanla ben ateş, vücut ağrısı, halsizlik, öksürük, burun akıntısı ne ararsanız vardı. O ateş hemen düşmüyor ve dusmeyecekte. İçiniz rahat olsun. Yapılması gereken zaten yapılmış. Daha başka bir şey yok zaten yapilacak. Size tavsiyem ince giydirin. Üzerini örtmeyin. Ateş düşürücü ve influenza ilacını verin. 38 derece üzerindeyse fitil verin. Çok rahatlatıyor. Bu kadar yani. Bir süre o ateş ne olursa olsun vücudunda savaş verecek. Üzgünüm ama bu hastalık çok inatçı. Çok çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifasını verip ayaklandirsin sizi inşaallah🤲🏻