Fkb30 Kızlar ikinci çocuğum bu benim ve çok gazlı bir oğlum var emiyor ara gazını alıyorum yine emiyor emerken ağlıyor resmen gazdan ve yatağa koyuyorum memede yatıyor ordada asla durmuyor hemen uyanıyor ne yapmalıyım damla vs. kullanmıyorum 20 günlüğüz bu arada
hira0502 Fkb30 alttan gazını sürekli çıkartin canım sadece mide gazını çıkartmak yetmiyor. Biz kızımıza günde 10 defa falan bacak masajı yapardık. O kadar çok gaz yapardıki o şekilde anlatamam. Önce düz bi şekilde yatırıp karnına masaj yapıp daha sonra bacaklarını karnına doğru ittirin. Biz hep öyle yaptık uykusuda beslenmeside o yüzden çok güzeldi
baby_boy11 Fkb30 gazlı bir çocuğa çoğu şey fayda vermiyor maalesef ki ister biberon değiştirin ister bir sürü damla kullanın yok olmuyor sadece hafifletiyor oğlum da ciddi gaz sorunu vardı çok fazla damla denedik biberon da aralarında bir tane Marka var bir tek o fayda verdi şükür birde ben her türlü gaz masajını öğrenip yaptım alttan da üstten de gazını çıkardım ama yine yeterli olmadı o gaz sanki hiç bitmiyor zeytinyağ la karnına çok masaj yaptım mamasına çok az koydum ayaklarını hep sıcak tuttum aza indirmeyi başardım isterseniz marka ismi veririm
mavii_98 Fkb30 bebeğim 1 aylıkken probiyotikli gaz damlası önerdi doktorum bize yaratmıştı onun dışında karnına sürekli masaj bacak hareketleri yaptım spaya götürdüm bunlar iyi geldi şuan 5 bçk aylık çoğu zaman gazı oluyor bunu kullanmaya başladım etkisini gördüm gaz çıkarma konusunda her birinden bir tatlı kaşığı alıp bir cezvede kaynatıp kendim içiyorum sabah ve akşam sonra yeniden yapıyorum hep süt arttırıcı özelliği var hemde gaz giderici. Belki işinize yarar. 🌸🌸
memoskaan Her beslenme sonrası geğirtme, karnı sertleştiğinde masaj, gaz damlası + kimyon çayı ve karnına sıcak uygulamalar
memoskaan Fkb30 Cezvede suyu kaynatıp bir çay kaşığı kimyon dökün biraz demlenince tülbentle süzün (yoksa süzgeçle) gün içinde bebeğin durumuna bağlı iki çay kaşığı veriyorum ben sabah akşam vs
Fkb30 baby_boy11 çok sevinirim canım gerçekten benim iki çocuğumda çok gazlı benim sütümün gazlı olduğu söylendi ama ne yapacam bilmiyorum 🤦
Fkb30 mavii_98 inan ki bende yapıyorum canım rezene ve anasonu karıştırıp içiyorum kimyonu ayrı içiyorum hatta bir çay kaşığı bebeğe veriyorum rahatlıyor ama bu sürekli devam ediyor 🤦
defnesmom3 Fkb30 bifidrop probiyotik damla kullan damla olmayınca daha da zorlanırsın gaza çok iyi geliyo herkes kullandı memnun sana da tavsiye ederim zirvesininde görücek gaz da daha
krmnaydn Merhaba benimde ikinci çocuğum ilki 3.5 yaşında ikiside erkek ilk oğlum emiyordu birdenyaz çocupu hergün banyo yapıyordu diye bence rahat geçiriyorduk bineronda kullanmadığı için sab simplex yeterli geliyordu ama ikinci oğlumda öyle olmadı meme reddi ve meme yedikten sonra kendinden geçiyordu şuan 2 aylığız artık pes ettim ilk oğlumda çok hareketli bi çocuk oldupundan uykusuz ve sürekli ağlayan gazlı bi bebekle yapamadım memeyi kestim çünkğ gerçekten iyi gelmiyodu zaten zor tutuyordu neyse sonra gaza nasıl çare bulduğumdan bahsedeyim önce sma comfort mama kullanıyorum biberon olarak phılıps avent kolik biberonunu kullanıyorum içinde yeşil kaşığa benzeyen gaz baloncuğunun oluşmasını engelleyen aparatı var ayrıca 6 saatte bir nurse harveysin kolik şurubunu kullanıyorum beslenmeden sonra yada beslenirken zaten gazı oldupunu belli ediyor hemen mide gazını çıkartıyorum tekrar devam edip rahatça uyuya kalıyır tabi günde bi kere nbl probiotikde doktorumuz vermememi istemişti rahat kaka yapıyor onun sayesinde hergün rahat geçmiyor tabiki bazen daha gazlı oluyor öyle olduğunda sab simplexde veriyorum rahatlıyor benimde ilk 1.5 ayım kabus gibiydi iki çocukla ama bu şekil araştıra araştıra doktorumada sorarak tabiki rahatladım arada atak günlerini görmezden gelirsek tabii umarım faydam olur çok uzun yazdım :)