aysegl12 Kızlar sağlık ocağının verdiği vitamin kızımda uykusuzluk uykuya dalamama ve huzursuzluk yaptığını düşünüyorum aynı problemi yaşayan var mı önerebildiğiniz D vitamini hangisi yazar mısınız🙏🏼
duyguloji3478 aysegl12 bizim kızı kabız bile yaptı gaz sancısı çekti bende o zaman içerik vs hiç bakmamıştım verdilerse vardır bir bildikleri diye ama kestim 2 gün vermedim kızım düzelince ondan olduğunu anladım ocean kullandım o sorun yapmadı bizde şükür
ymrrrr Sabahları uyanır uyanmaz verki uykusuzluk yapmasın ama temiz içerikli ocean kullanmanı isterim bebeğine
hilalasenasc ymrrrr ocean da uykusuzluk gibi problem yaşadınız mı? Ben de sabah saatlerinde veriyorum bizimki monovit ama sanki huysuzlaşıyor çocuk onu içince
aysegl12 ymrrrr ben monovitide sabah saatlerinde kullanıyorum ama aynı sanki huzursuz gibi geldi bana siz oceanda yaşadınız mı böyle birşey birde içeriği temiz mi
hilalasenasc Monovit mi kullanıyorsunuz. Sanki benim oğlumda da huzursuzluk uykusuzluk yapıyor ya bende mi değiştirsem bilemedim
aysegl12 hilalasenasc evet monovit kullanıyorum sanırım ocean kullanmakta fayda var burda da genelde o tavsiye edilmiş çevremdende duydum
zeynepyildiz Monovit kesinlikle kullanmayın atın çöpe ya ne zaman bıraktım ocean başladık bebeğim hem gazdan rahatladı hem huzurluğu gitti uykuları düzeldi ya illet bi şey bilseydim baştan kullanmazdim üstelik prematüre bi bebek
melenbeg Sağlık ocağının verdiği d vitamini de demir damlası da berbat gerçekten benim kızımı da kusturuyordu ve huzursuzdu ocean a geçtik rahat ettik kesinlikle tavsiye ederim