shiningmother34 Kızlar herkese selam. Bir sorum olucak. Mutfak perdelerinizi ne sıklıkla yıkıyorsunuz? Yıkarken bi püf noktanız varmı ? Yani … yapıyorum pırıl pırıl çıkıyor gibisinden.
bebitonunannesi_ shiningmother34 haftada bir yıkıyorum diyebilirim, tül perdeleri hassas yıkamada 400 devirde yıkıyorum, elite homenin de leke çıkarıcısından koyuyorum makinaya temiz oluyor
mondecaidensecmeler shiningmother34 yaz ve kış temizliğinden temizliğe yıkıyorum. İlk bir gece beyaz sabunla cikitileyip suya basıyorum diğer gün sadece duruluma yaptiriyorum makinede yetiyor
eflin_bebe shiningmother34 Gözüme kirli geldiği zaman cıkarıp atıyorum makineye 3 ayda bi falan perde ayarı ve perdenin içine bir bulaşık tableti atıyorum pırıl pırıl oluyor
shiningmother34 mondecaidensecmeler senede iki kere yıkanıyor o zaman perdeleriniz mutfak olduğu için yağ yemek kokusu vs çok siniyor perdelere özellikle tüllerden istediğim beyazlığı alamıyorum 🥺
mondecaidensecmeler shiningmother34 bende oyleyim aslında🥹 bir türlu beyazlatamadim wanish alim dedim o da beyaz tulleri beyazlatiyormus krem tullerde etkili olmuyormus
eflin_bebe bebitonunannesi_ Yaa hiç duymamıştım kaç yıldır öyle yapıyorum birde bazen içine 2 tane atıp 90 derecede çalıştırıyorum temizlensin diye makine😂🤭😯
ElisaMom_ shiningmother34 2 haftada bir yıkarım yıkamadan 1 gece önde çamaşır suyunda bekletiyorum sonra yikadigim zaman kar gobi oluyor