Deren_Hatun Merhaba hanımlar yarın 4. Ay aşısı için gideceğiz 2. Ay aşısında çok huzursuz ağlıyordu. Bunda da öyle olur mu bilgilerinizi yazar mısınız
Sultanas Deren_Hatun biz bugün olduk pek huzursuz değil hatta gelince 2- 3 saat uyudu normalde uyumaz
FnurGokcan Deren_Hatun 2.ayda çok rahattık ama 4.ay aşısından sonra oğlumun tüm huyları değişti o yüzden 4.ay laneti olarak bahsediyorum o zamanlardan
Filizak Deren_Hatun perşembe günü yaptırdık çok şükür ikinci aydaki kadar olmadı ama yine oldu geçiyor be canım bir gün filan sürdü ya da ben atak döneminden onu fark edemedim 😂
Caganasaf Deren_Hatun bende diğer asılarda bisi olmadı ama 4 ay asımızda az ates yapmıstı sımdı martta 6 ay opayı olucak inş bisi olmaz
Akgul deletedmom248 ayyy yani benim gibi düşünen varmış az önce bir post yazdım 2 ay asinda delirdiler çok bilmişler bende hep gitmeden veriyorum hiç sıkıntı yaşamadım ☺️
SukranAymina112 Bugün yaptırdık 4. Ay aşısını. Ateş olmadis ama hafif huysuzlugu var. Nedensiz ara ara ağlıyor. O kadar.
Deren_Hatun deletedmom248 doktorum böbreği daha küçücük ilaç vermeyin gerekmedikce dedi inşallah sıkıntısız gecer
Filizak Deren_Hatun alışıyoruz ya yavaş yavaş onlar da öyle kolay değil 😊 geçiyor hepsi sürekli yeni şeyler çıkıyor
Alpay123 Deren_Hatun yarın bizde yaptırıcaz aşı 2.ay da hiç birşey olmadı işallah bu sefer de rahat atlatırız🙏