mmerve61 sevdaozkan ben devlet hastanesinde doğum yaptım kaldığım gece hemşire odaya girip çalışıp çalışmadığımı sordu çalışmadığım için emzirme ödeneği eşime yatıyormuş onun tc sini aldı 1 hafta sonra da hesabına para yattı eşimin
hava12 sevdaozkan bende aldım başvuru yaptım hem doğum parası hem de süt parası aldım PTT alıyorsun doğum parası da hesabına yatıyor
mmerve61 sevdaozkan internette Başvurular, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlükleri ya da Sosyal Hizmet Merkezlerine yapılır. yazıyor bir yakınım da sgk ya gidip emzirme ödeneğine başvurmak istiyorum deniliyor dedi
encg mmerve61 doğum yardımı aile ve sosyal hizmetler bakanlığı il müdürlüğü ya da sosyal hizmet merkezi tarafından verilir ancak süt parası denilen yardım ise sgk tarafından
rumeysamine hava12 doğum parası direk eşimin hesabına yattı sür parası için ptt ye gitsem verirler mi birde ne kadarlık bir ücret
hava12 rumeysamine yine ona da başvuru yapman lazım forum doldurursun gidip 3 ay sonra da PTT paranı alıyorsun 300 TL çok bi ücret değil ama olsun