beyzzsenturkk_ -sevimlipolyanna- elektrikli alet olabilir neyi eksikse en güzeli kahve makinası 😂 4 kişi 40 yılı garantilersiniz hem
endegerlima -sevimlipolyanna- kesinlikle ev aletlerininden bir şey alın konusan cayci 2 li kahve makinesi veya güzel bi döküm tencere seti bunlar benim isteklerim tabi😃😂
miniksercedefne -sevimlipolyanna- ben hediyenin kişisel olması taraftarıyım. Hobilerine yada zevklerine göre karar verilebilir. Bana kitap alınınca yada pijama takımı mutlu oluyorum.
NeslihanBusra SevimliHayaletCasper olmaz mı 😏 benim şu an avize ihtiyacım var bana alınsa mutlu olurum😀
feync Karşıdaki kişinin ihtiyacına göre değişir bu bence☺️ az çok biliyorsunuzdur belki neye ihtiyacı oldugunu
nnoktaa -sevimlipolyanna- ortak hediyelerde önce sorulması taraftarıyım. Mesela arkadaşlarım bana ikeada beğendiğim bi ayakkabılığı almışlardı 😅 varsa bi eksikleri ona göre alabilirsiniz
iki_prensesannesi -sevimlipolyanna- ben karacadan hediye çeki verirdim şahsen böyle gurupca birseyse fikir ayrılıkları olabilir ev sahibin ihtiyacı olmayabilir en güzeli böyle çek tarxo bir şey kendi ne isterse onu alsın tabbi maddi limit nedir sizin ona göre
Rez -sevimlipolyanna- çok samimiyseniz sorun , ihtiyacı olan bişi alın bence; mesela benim küçük çaydanlık orta boy pilav tenceresi tava eksiğim var sorarlarsa söylerdim alacaklara :))))
betul97_ -sevimlipolyanna- Annemle teyzem kendi kuzenlerine ev hediyesi istediği bir tablo vardı onu aldılar. Ev sahibine sorabilirsiniz ihtiyacı olan şeyi almak hoş olur
kaanmomi -sevimlipolyanna- gram altın tertemiz ne ihtiyacı varsa kendi alsın 4 kişi içinde ideal şu zamanda