Herkese merhaba,
Benim bebisim 7 ayına girecek 10 gün sonra.
Son ikidir doktora gittiğimde kilo almadığını fark ettik. En son gittiğimde 6900du ve ek gıdaya başlamami söyledi. Kan damlasının da dozunu arttırdık. Maşallah diyim bebisim de oldukça iştahlı. Çorbası, püresi, yoğurdu, anne sütü derken baya tüketiyor. Aralarda da bebe bisküvisi falan veriyorum. Geceleri 2 kere emiyor. Yumurtası, peynirini tüketiyor. Yani ek gıdaya geçiş döneminde bebisler iştahsiz olur derlerdi ama bizimki yiyor. Bir o kadar da bez değiştiriyoruz yediği her şeyi çıkarması da cabası, günde 5 defa bez değişiyorum 1 haftada 1 paket bez bitirdik. Ama gel gelelim yine 100 gr almış, doğum kilosu 3380 şu an 7 kilo. Kan tahlili falan istediler ama bilemedim. Yani herhangi bir rahatsızlığı yok, çok hareketli yattığı yerden bile eli kolu durmuyor kucakta durmayı sevmez yerde yuvarlanmaya bayılıyor bütün gün yere serdigim hali üzerinde dört dönüyor. Çocuğu böyle olan analardan yardım bekliyorum. Ne yapmak lazım. Yemeyen çocuk olsa anlarım da yiyip yiyip kilo almıyor :( boyu da 64 cm, doğum boyu 52 cmdi