NeclaLeylaCeydaOhnealaneala shiningmother34 Tam uykuya geçmişti babası ve halası geldi, uyandı. Şuan oyun oynuyorlar :)
incibaby shiningmother34 ohh güzel derin uykuları olsun inşallah ☺️ Benimki de ikinci uykusunu yapıyo uzun uyuması için dua ediyorum regl dönemindeyim ilk günüm ve felaket ağrım var cenin pozisyonunda yatıyorum 🙈
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala shiningmother34 şuan keyfi yerinde 🥰Ben hep bölüyorum uykusunu, akşam geç saatte kadar oturmmaması için
shiningmother34 incibaby geçmiş olsun🥹 felaket bi ağrı helede bebekle zor oluyor kaç aylık bebişiniz🥰
shiningmother34 incibaby oy maşallah şimdiden doğum günü kutlu olsun kuzunun🥰 kızmı erkek mi gerçi pardon inci yazıyor sanırım kızının adı😂
hepyerdeyizz shiningmother34 Tutmuyor ya İkincim olacak nasipse iki ayom kaldi normalde uyuyan çocuk inadına mi ne Uyumaz oldu daha yeni uyudu 😂😂😂Az uyuyayım iki aycik kadar diyorum yok
canissmom shiningmother34 oh mis uzun uykuları olsun 🥰 az önce uyuttum 13 dk sonra geri uyandı. Şimdi tekrar uyuttum ve odadan ışınlanır gibi çıktım, umarım bu sefer uzun uyur 🙏🏻😵💫