gizemaylam Kedi alerjisi nasıl belli olur , 5 aylık bebeğim var vücudunda egzamalar var , sürekli gaz , huzursuzluk vs doktor gıda alerjisi de olabilir kedi alerjisi de dedi nasıl belirtileri olur
askbebegimmbenim gizemaylam bendede köpek sahiplendikten sonra olmuştu vücutta yara gibi egzamaya benzer şeyler çıktı kaşıntı acı vardı sisiyiyordu parmaklarım kaşıntıdan. Alerji testinde çıktı hayvanları verdik tedavi oldum iğne tedavisi o şekildeydi. Kediyi biraz evden uzaklaştırıp deneyebilirsiniz ondan dolayıdır büyük ihtimalle
gokkuss Gözde sulanma burun akması da diyor kedi alerjisi belirtisinde bizde de kedi var alerjimizde var besin alerjisi de ondan bekliyorum burada egzama yok bizde rota aşısından snra kanlı ishal oldu bebeğim alerji mamasyla üç haftada kan bitti oldu
gokkuss gizemaylam yanlış anlatmışım ben besin alerjisi vae bizde kedi alerjisi varmı bilmiyorum kanlı kaka durumu var alerji mamasıyla geçmek üzere inşallah geçerse bakıcaz
gmo Benim kızımda da Egzama oldu yanaklarında kedimiz de var ama doktor kediden vs demedi bence bi doktorunuz ile görüşün gözlem yapın eğer ilerlerse zaten alerji testi önerir doktorunuz o şekilde belli olur