cnskalkan Merhaba, menenjit aşılarını bexsero ve nimenrix olarak kaç doz ve ne zaman yaptırdınız acaba?
kubi12 cnskalkan ikisini de 3 doz önerdi doktorumuz . 3.ay 5.ay 13.ay şeklinde . İlk dozu dün yaptırdık gece hiç uyumadı sürekli huzursuz ve ağlıyor ateşi 38 oldu çok ağır bi aşıymış pişman değilim fakat çok zorlandık
likeli cnskalkan çok değişkenlik gösteriyor. Aşı takvimini doktorlar farklı farklı belirliyor. Kızımın takvimi 2-4-12. Ayda nimenrix 3-5-13. Ayda bexsero şeklinde. 3 doz bexsero 1 doz nimenrix olan da var. Neye göre belirliyorlar bilemiyorum.
adasmummy cnskalkan 3,5,12 nimenrix, 7,9,13 boxero önerdi doktorumuz. 3. Ay aşısını 10 gün önce yaptırdık bi sıkıntı yaşamadık ateş falan olmadı. Rotayla aynı gün oldu hatta.
cnskalkan kubi12 hem Bilkent şehir hastanesine hem özele götürüyorum. İkiside farklı dedi kafam karıştı. Şehir hastesinde ki doktorumuz sizin ki gibi dedi 3 5 ve 13. Aylarda iki asidadan da yapılsın şeklinde. Bexsero ateş yapar oncesinde ve sonrasında ateş yaparsa calpol verin dedi
kubi12 cnskalkan gazi hastanesinde takipliyiz biz de. Ası sonrası hemen verdim çaldık sonrasında da 5 saatte bir ateşi çıktı 4* yani 6 saatte bir verdim ılık duş da aldırdım uyku yok sürekli huzursuz çok kötü gerçekten napacagımı şaşırdım