brvnkr Kızlar dün post açmiştım bebegım üst üste kusuyor dıye dun acıle goturdum pek bırsey anlamadıler bogazında bıraz enfeksiyon var dedıler Dün cok kotu kusuyordu atesıde 37 .2 di cok huysuz bugun beyaz kaka yaptı cok korkuyorum
Kayra_68_aksaray brvnkr antibiyotik kullanıyorsa oda yapmış olabilir ama yinede doktorla iletişime geçmeniz de fayda var
Beybisii_ brvnkr beyaz ve gri kaka genelde safra kesesi tikandiginda oluyormuş bence bir çocuk doktoruna yada çocuk acil klan bir yere gidin
Boncuk-anne brvnkr cuma gününü beklemeyin acile gidin. Beyaz kaka safra kesesinden kaynaklı olabiliyor eğer oysa ciddi ağrısı olabilir sarılık değeri vs yükselir
aslanyasar brvnkr merhaba doktordan sonuçlarınız ne çıktı bizde de beyaz pütürlü kaka var acile götürdük doktor bakmadı yarın doktora götüreceğiz ama içim hiç rahat değil
eyberenimo Geçen biri daha böyle post açmıştı doktora götürecekti aklıma o geldi keşke gorse ve sizi bilgilendirse
Beybisii_ brvnkr cumayı bekleme acil bir durum beyaz kaka ve mümkünse fotoğrafını çek doktor istiyor benim kızım gri kaka yapmıştı doktor istedi fotosu varmı diye bende çekmiştim iyikide çekmişim
Lavinia_- brvnkr cumayı bekleyemezsiniz beyaz kaka tehlikeli Allah korusun bir sıkıntı varsada erken öğrenirsiniz hala daha cuma gidicem diyorsunuz
hilalasenasc Beyaz kaka çok ciddi bir problem olabilir az önce baktım zehirli ishal belirtilrri arasında da var lütfen cumayı beklemeyin hemen kalkıp acile gidin lütfen 🙏
bayanozen brvnkr kaka tahlili yapmadılar mı aynısı oğlumun başına geldi kıl kurdu olmuştu beyaz kaka yaptiginda acile götürdüm hemen