Kbr09 OTO KOLTUGU tavsiyelerinizi alabilir miyim? Cok çeşit oto koltuklari var. Hem cok pahalı olsun istemiyorum hem güvenilir olsun istiyorum. çok şey mi istiyorum bilemedim. Kullanan anneler yardımcı olur musunuz bana???
MucizemGeldi3545 Kbr09 benim bebeğim 3,5 aylık. Bizde e bebekde ki indirimlerden faydalanmak istiyoruz ama uygun bişi bulamadık, kraft tekno fix veya kraft spin signal bunlardan birni bakıcaz sanırım sizede fikir olsun. İndirimle biri 850 biri 900 e düşüyo
Baharkuzey Kbr09 be safe izofix x3 kullanıyoruz şuan indirimde en iyisi bu marka tüm adac testlerinden gecmiş bir koltuk bende joie bakıyordum fiyatlar açısından ama bir kez verip ödemeyeceğimi ve çocuğumuzun canı bundan kıymetli değil diye düşününce bu modeli aldık 4 seviye yatış pozisyonu var 6 aydan beri kullanıyoruz şuan 18 aylığız
[silindi] Kbr09 kraft spin fix plus kullanıyoruz 0-36 kg yenidoğan destekleride var. 360derece kendi etrafında dönebiliyor hafif yatış pozisyonu var. Emniyet kemeri geçirme yeri izofiks ve top tether ile de araca sabitlenebiliyor yani olabilen tüm güvenlik seçeneklerine sahip.
Baharkuzey Ebrar_kusum 6 aylıkken başladık biz doktorunun tavsiyesiyle kilosuna boyuna göre değişiyor ana kucakları 13 kiloya kadar diyor ama bebek 6 aydan sonra yatmak istemiyor