funda94 6 aylık oğlum var katı gıdaya başlamadık anne sütü alıyor, haftaya katı gıdaya başlayacağız Her gün kan vitamini veriyorum arada calpol veriyorum o ilaçlar şekerli olduğu için arkasına su vermem gerekir mi, ne zaman suya başlayabilirim
aybarsbebekk funda94 bebeğim 4 aylıkkken başladım su vermeye çünkü mama içiyordu ve ayrıyeten antalyada yaşıyoeuz hava aşırı sıcaktı. Ama zaten 6 aylık olmuş isterseniz birkaç yudum verebilirsinşz suyun ne zararı olabilir ki faydadan çok
funda94 aybarsbebekk biz de Antalya da yaşıyoruz kepez sütçüler de Temmuz da doğum yaptım Eğitim araştırma hastanesinde Serap hanım girdi doğuma Sezeryan oldum Çocuk doktoru da eğitim araştırma hastanesinde Gül hanım Eğer anne sütü alıyorsa başka bir şey almasın Diyor susayınca da anne sütü içiyormuş zaten İlaçlar şekerli olunca yazık içi yanıyordur diye Vermek istiyorum Aslında haklısınız
aybarsbebekk funda94 benim bebeğim anne sütü 3 ay aldı zaten o dönem kıştı su vermedim tabiki. Sonra anne sütü almadı mama almaya başladı ve sıcaklar başladı haziran ayında. Bende su verdim. Ha emseydi çok vermezdim herhalde karnını boşa şişirmesin diye. Ama ilaçlar şekerli gerçekten verilebilir şuruptan sonra
gizemmumayy 4.aydan sonra tadımlara başladık.Tadım sonrası ve demir ilacından sonra 2-3 çay kaşığı veriyorum.Verin bence de artık yazık,kana kana içiyor benimkisi
gzplt Ben de vermiyordum bir gün ağrı kesici içirdim kalanını da kendim içiverdim şekerli olunca susadım bebişime de az su vereyim dedim çocuğum bir içti yazık yanmış yavrum o gün bu gündür günde 1 tatlı kaşığı kadar veriyorum ben